Rize Valisi Ersin Yazıcı, Fındıklı ve Pazar İlçelerinde yapımı süren okul, pansiyon ve Hükûmet Konağı inşaatlarını gezerek incelemelerde bulundu.
 
Vali Ersin Yazıcı, Yardımcısı Mehmet Kurt, Fındıklı Kaymakamı Arif Karaman ve Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan ile birlikte Fındıklı ve Pazar İlçelerinde yapımı devam eden inşaatlarda incelemelerde bulundu.
 
Vali Ersin Yazıcı, ilk olarak yapımı devam eden Fındıklı TOBB Anadolu İmam-Hatip Lisesi öğrenci yurdunu denetledi. İşçiliği beğenmeyen Vali Yazıcı, yüklenici firma yetkilisini sert bir şekilde uyardı.
 
 
BU ŞEKİLDE BU BİNAYI TESLİM ALMAM
Öğrenci pansiyonundaki işçilik hatalarını gören ve tepkisini dile getiren Vali Yazıcı,  ' Buranın acilen düzeltilmesi gerekiyor. Bu şekilde bu binayı teslim almam. Böyle kötü bir işçilik olamaz. Bir an önce düzelteceksiniz. Yazık, günah. En kısa zamanda bütün eksikleri gidermelisiniz. Bu işin de takipçisi olacağım' dedi.
 
Müteahhit firma yetkilisi de gerekenin en kısa sürede yapılacağına dair söz verdi.
 
Vali Yazıcı, daha sonra Pazar ilçesinde yapımı devam eden Hükûmet Konağı inşaatında da incelemelerde bulundu.
 
 
YENİ YAPILAN PAZAR HÜKÛMET KONAĞI
Vali Yazıcı, beraberinde İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Salih Kurtuluş ile birlikte yapımı devam eden Pazar Hükûmet Konağını gezerek binanın genel durumu ile ilgili Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan ve yüklenici firma yetkilisinden bilgi aldı.
 
DAHA MODERN BİR ORTAMDA HİZMET
Vali Yazıcı, Pazar ilçesinde dağınık halde hizmet veren tüm kamu kurumlarını tek çatı altında toplayarak vatandaşlara daha modern bir ortamda kamu hizmeti sunacak olan Pazar Hükûmet Konağı inşaatının devam ettiğini söyledi.
 
 
DİKKATLİ ÇALIŞMA YÜRÜTÜLMESİNİ İSTEDİ
Vali Yazıcı yeni Hükûmet Konağı inşaatını gerçekleştiren yüklenici firma yetkilisinden inşaatla ilgili bilgiler alarak inşaatın fen ve teknik şartname, sözleşme ve eklerine uygun olarak gerçekleştirilmesini, işçilik ve bazı yapım eksikliklerinin ivedilikle yerine getirilmesini, dikkatli çalışma yürütülmesini ve süresi içerisinde inşaatın bitirilmesini istedi.
 
RİZE HALKI HER ŞEYİN EN GÜZELİNE VE EN İYİSİNE LAYIK
Vali Ersin Yazıcı, Rize halkının her şeyin en güzeline ve en iyisine layık olduğunu belirterek, ' Yapılan hizmetlerin tamamı vatandaş odaklıdır. Yani vatandaşımıza en iyi ve en güzel hizmeti vermeyi arzu ediyoruz. Bu bakımdan Devletimiz Rize'ye her alanda büyük yatırımlar yapmaktadır ' dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
Editör: HABER MERKEZİ