Çayeli Ahmet Hamdi İshakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde faaliyet gösteren kısa adı ÇAYDEN olan Çayeli Denizcilik Lisesi Spor Kulübü Derneği   bu güne kadar  imza attığı hibe projelerinin yanına   dalış kurslarını da ekledi.

Düzenlenen sertifika programında konuşan ÇAYDEN Spor Kulübü Derneği Başkanı Oğuz Çelik ; Mayıs 2019 tarihinden itibaren başlattığımız dalış eğitimlerimiz yoğun talep görmüş, açtığımız 4 kursta toplam 44 kursiyer eğitime başlamıştır. Teorik, havuz ve deniz eğitimleri olmak üzere 3 aşamalı olan kurslarımızdan 17 kursiyerimiz 3 aşamayı da tamamlayarak sertifika almaya hak kazanmıştır. 15 Kursiyerimizin deniz eğitimi yaz aylarında tamamlanacak olup 12 kursiyerimizin de teorik eğitimleri devam etmektedir dedi. Oğuz Çelik, dalış eğitimlerine katkılarından dolayı Rize Valisi Sayın Kemal Çeber’e ve Çayeli Kaymakamı Sayın Mehmet Öztürk’e teşekkür etti.

Bugüne kadar yapılan dalış eğitimlerini kapsayan video sunumu izlendikten sonra sertifika törenine geçildi.

Dalış eğitimlerini başarı ile tamamlayan aralarında Çayeli Kaymakamı Mehmet Öztürk, kurum müdürleri ve öğrencilerin bulunduğu kursiyerlere sertifikaları Rize Valisi Kemal Çeber tarafından verildi.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ