Vali Kemal Çeber, Rize Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kursiyerleri tarafından yapılan ürünlerin sergilendiği Karma El Sanatları Sergisinin açılışını yaptı.

Vali Çeber, Rize Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından organize edilen ve İlçe Halk Eğitim Merkezlerinin de katılımı ile İsmail Kahraman Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Karma El Sanatları Sergisinin açılışını yaptı.

Açılışın ardından stantları tek tek dolaşarak bilgi alan Vali Çeber’e eşi Neslihan Ayan Çeber’de eşlik etti. Vali Çeber stantları dolaştıktan sonra yapmış olduğu açıklamada; ‘Halk Eğitim Merkezlerinde yapılan çalışmaları çok önemsiyorum. Buraya vatandaşlarımız gönüllü olarak geliyor ve bir veya birçok konuda kendilerini geliştirme imkanı buluyorlar. Bunun yanı sıra hazırlamış oldukları ürünlerin satımını gerçekleştirerek ekonomik olarak kazançta elde ediyorlar. Ayrıca burada kişiler yeni insanlarla tanışma imkanı da elde ediyor ve bu sayede toplumsal etkileşimde artmış oluyor. Bu vesile ile bu büyüklükte bir serginin açılmasında emeği geçen başta öğretmenlerimiz ve kursiyerlerimiz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.“ dedi.

Serginin açılışına Vali Kemal Çeber’in yanı sıra , İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, daire müdürlerinin bir bölümü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ