Rize Valisi Nurullah Çakır, İl Genel Meclisi Başkanı Muhammed Avcı’yı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Vali Nurullah Çakır, 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinin ardından Merkez İlçeden İl Genel Meclisi Üyesi olan ve ilk Meclis Toplantısında, İl Genel Meclisi Başkanlığına seçilen Muhammed Avcı’yı makamında ziyaret etti.

Çakır, ziyareti esnasında yaptığı konuşmada İl Özel İdaresinin önemine vurgu yaparak “İl Özel İdaresi, özellikle ilimizin kırsal alanda hizmet bekleyen yatırımlar noktasında sürekli işbirliğinde bulunacağımız ve bizimde ayrılmaz yapısı olduğumuz bir müessesemizdir. Böylesine büyük bir öneme sahip olan kurumun karar organı olan İl Genel Meclisi’nin başkanlık görevini üstlenen Muhammed Avcı’yı tebrik etmek ve yeni görevinde başarılar dilemek için buradayız. Tabi ki önümüzdeki günlerde meclisimizi mutlaka ziyaret edeceğiz. Meclis başkanımız ve meclis üyelerimiz ilimizin sorunlarına vakıf olan ve yıllardan beri bu sorunları çözme noktasında sürdürdükleri çalışmalarını, bir tecrübe olarak İl Özel İdaresi’nde çok daha verimli hale dönüştürecekleri inancındayım. Bu vesileyle Meclis Başkanımız ve Meclis Üyelerimizi tebrik ediyor ve görevlerinde başarılar diliyorum. Ayrıca bugüne kadar il Genel Meclisinde Başkan ve Meclis Üyesi olarak görev yapmış arkadaşlarımıza da yaptıkları çalışmalardan ötürü teşekkür ediyorum.” dedi.

Seçim sürecine de değinen Vali Çakır, şunları söyledi:

“Hangi siyasi çatı altında olursa olsun bu seçim dönemi içerisinde Rize’nin sağduyusuna ve beklentilerine uygun olarak bir demokrasi sonucu tecelli ederken, bir taraftan da nezaket ve centilmenlik kurallarının hassasiyetle uygulandığı bir seçim kampanyası dolayısıyla başta meclis başkanımız olmak üzere seçilen veya aday olup seçilemeyen tüm adaylarımıza teşekkür ediyorum.”

Meclis Başkanı Muhammed Avcı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Vali Nurullah Çakır’a ziyaretinden ötürü teşekkür etti.

Editör: HABER MERKEZİ