İngilizce öğrenim programı DynEd kullanımında Rize’nin en başarılı okulu seçilen Çayeli Mesleki ve Teknik Anadolu (Kız Meslek) Lisesi’ni Vali Erdoğan BEKTAŞ ziyaret etti.

Göreve başladığı günden itibaren İngilizce öğretimine büyük önem veren Rize Valisi Erdoğan BEKTAŞ, DynEd kullanımında derece yapan kızları tebrik etti. İngilizce eğitiminde sıkıntıları olduğuna dikkat çeken BEKTAŞ ;”ilkokul, ortaokul, lise hatta üniversitede gençlere saatlerce İngilizce dersi veriyoruz ama sonuçta kimse doğru düzgün konuşamıyor. Suçlu çocuklar olmadığına göre sistemi değiştirmemiz gerekiyor. Günlük konuşmaya ağırlık vermemiz çok önemli.  DynEd sistemi İngilizce eğitiminde bizlere çok önemli imkânlar sağlıyor. İlimizde bu alanda tüm okullarımıza çalışmalar devam ediyor. İyi neticeler alacağımıza inanıyorum” dedi.

DynEd bilgisayar sınıfını gezen Vali Erdoğan BEKTAŞ öğrenciler ile tek tek ilgilendi. Yürütülen çalışmalar ile ilgili okul müdürü Ayhan TAYLAN ve İngilizce Öğretmeni Evrim KALENDEROĞLU’ndan bilgiler aldı.

Okulun gıda ve ağırlama bölümünü de gezen Valiye öğrenciler kendilerinin yaptığı pastadan ikram ettiler.

Okul ziyaretine Çayeli Kaymakamı Oğuz ŞENLİK, İl Milli Eğitim Müdür VEKİLİ Mustafa KALENDER müdür yardımcısı Salih YELKENCİ Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN ve misafirler katıldı.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ