Rize Valisi Erdoğan Bektaş Ramazan Bayramı vesilesiyle yayınladığı mesajında birlik, beraberlik ve yardımlaşma vurgusunda bulundu.

Birlik beraberlik ve kardeşlik duygularının daha yoğun yaşandığı bir Ramazan ayını geride bırakıp, Ramazan Bayramı'na kavuşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Milli gelenek ve örflerimizin bütün güzellikleriyle yaşandığı bayram günleri; kimsesizlerin hatırlandığı, akraba ve yakınların buluştuğu, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu çok müstesna günlerdir. Ayrıca bayramlar; toplumumuzun bütün kesimleri arasındaki bağları güçlendiren, gelecek için bizlere umut kaynağı olan, milli ve manevi değerlerimizin daha yoğun yaşandığı günlerdir.

Bu müstesna günleri vesile kılarak; hiçbir vatandaşımızı dışarıda bırakmadan ortak değerlerimiz etrafında buluşarak, ihtiyaç sahiplerine yardım elimizi uzatmalı, toplumsal ve insani görevlerimizi hatırlayarak, millet olarak kenetlenerek birlik, beraberliğimizi daha da güçlendirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan Bayramının tüm insanlığa, huzur, sağlık, mutluluk getirmesini diler, Rizeli hemşerilerimin, Rize’de görev yapmakta olan kamu ve özel sektör çalışanlarının, kolluk görevlilerimizin ve basın mensuplarının Ramazan Bayramlarını en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ