MHP Rize Merkez İlçe Başkanı Bülent Kaya, yazılı bir basın açıklamasında bulundu.

Kaya, “Rize İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kurulan narkotim ekiplerinin yaptığı denetimlerin çok yerinde bir çalışma olduğunu, bu çalışmanın tüm okulların civarında, mahalle ve sokaklarda devam etmesi gerektiğini savunuyoruz. Bu çalışmalarında emniyet teşkilatının destekçisi olacağız.”

 Bu çalışmanın sadece satarken yakalanan gençlerle sınırlı kalmaması, bu gençlere bu uyuşturucu maddeleri sattıran arka plandaki kişilerin üzerine gidilmesi gerekliliğinin altını çiziyoruz diyen Kaya;

 “Geçmiş yıllardan beri Rize de ülkücü camia olarak biz hep bunun mücadelesini verdik, emniyet teşkilatının yanında olup, geçmişte olduğu gibi bugünde uyuşturucu maddeleri piyasaya sokanların ve satanların korkulu rüyası olacağız. Rizeli hemşerilerimizden ve ailelerden de bu konuda duyarlı olmalarını ve emniyet teşkilatına ihbar konusunda sorumluluk almalarını öneriyoruz. Gençlerimiz bu ülkenin geleceğidir. Gençleri zehirleyen insanlıktan nasibini almamış herkesin karşısında olacağız.”

“Gençlerimizin de bu uyuşturucu tuzaklarına düşmemelerini, bu tür ortamlardan ve bu ortamlarda bulunan insanlardan uzak durmasını tavsiye ediyoruz. Geçmişten bugüne kadar bu işlere bulaşmış insanların toplumda yeri olmadığının gençlerimiz tarafından bilinmesini istiyoruz.

Bizim isteğimiz, gençlerin uyuşturucu tuzağına düşmeden; sosyal, sportif, bilim, sanat, eğitim ve benzeri müspet alanlarda topluma faydalı birey olmalarıdır.

Bu yolda Rize Emniyet teşkilatının yapacağı tüm çalışmalarda MHP Rize merkez ilçe teşkilatı olarak yanlarında olacağız.”

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ