Küçük Taşhane mahallesi sakinlerinin yoğun ilgisiyle gerçekleşen iftar programı İshakoğlu ilkokulu yanında bulunan 70 metre uzunluğunda ki  üst geçitte yapıldı. Karadeniz sahil yolunun yapılmasıyla yerleşim yerlerinin deniz kenarı ile bağlantısı sağlamak için kurulan üst geçitte yapılış amacının dışında bir etkinlik olan iftar programının düzenlenmesi oldukça hoş görüntüler meydana getirdi. Bir çok kişinin bu özel anları kayıt ettikleri gözlendi.

Ak Parti İlçe Başkanı Ali Kar ve Yönetim Kurulu üyeleri ve Belediye Meclis Üyelerininde katıldığı İftar yemeği sonrası mahalle muhtarı Kadir Kandiş Mahalleye hizmetlerinden ötürü Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır ve Belediye Şantiye Şefi Azmi Çakır'a teşekkür plaketi verdi.

Plaket takdimi esnasında konuşan muhtar Kadir Kandiş şunları söyledi; Başkanımıza ve belediye şantiye şefliğine mahallerimize yaptıkları  hizmetlerde dolayı bir plaket vermek istiyoruz. Kendileri mahallemiz için makul isteklerimize her zaman olumlu yaklaşarak bizi boş geri çevirmediler.

Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır'da yaptığı açıklamada; 17 mahallem var bütün mahallerimize eşit mesafede durduk.  Muhtarımızla beraber güzel hizmetler ürettik. Bu mahallerimizin tüm yolları beton yapıldı. Kanalizasyon ve su işi tamamlandı. İlk defa hizmetlerden ötürü bir plaket alıyorum. Bu ince düşünceleri için teşekkür ediyorum. Mısır'da yaşanan olaylar hakkında da açıklamalarda bulunan Başkan Rıza Çakır; iftar sofrasında yapılan duaların kabul olacağını buyuruyor peygamberimiz. Bizler farklı bir ortamda iftar yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz.  Ve dualarımız dünyadaki bütün insanlık için özellikle Mısırda özgür iradeleriyle seçim yapmış Cumhurbaşkanı seçmişler, seçim hakları ellerinden alınmış ve hunharca öldürülen özgürlük uğruna demokrasi uğruna mücadele eden kardeşlerimize buradan dualar ediyoruz. Çayelililer olarak onların manevi olarak yanlarındayız. Onlar dirensinler  Allah'ın izniyle kazanacaklardır. Eğer Mısır'da alışıla gelmiş darbe başarısız olursa inanıyorum ki bütün dünyanın dengeleri değişecek. Çünkü bütün dünya her tarafa demokrasi vaat ederken Mısır'a demokrasi gelmesin diye mücadele ediyor olmasının  altında çok şey aramak lazım. Bir benzerini Türkiye için düşünülmüştü. Allah nasip etmedi. Allah herkesin gönlüne göre versin diyorum. 

Editör: HABER MERKEZİ