Dursun Ali Yılmaz / İSTANBUL

Üsküdar Rizeliler Birliği Deneği yöneticileri, Halit Hızır başkanlığında bugün sabah kahvaltısında ilk istişare toplantısını gerçekleştirdiler.

Yoğun Bir katılımla Gerçekleşen İstişare Toplantısında Konuşma Yapan Dernek Başkanı Ak Parti Üsküdar Eski İlçe Başkanı Halit Hızır Şunları Söyledi ; Üsküdar Rizeliler Birliği Derneği siyaset üstü bir anlayışla faaliyetlerini yürütecektir. Üyelerimizin ve hemşerilerimizin farklı siyasi görüşlerinin, farklı renklerinin olduğunu biliyoruz. Saygı duyuyoruz. Her zamanda duyacağız fakat Derneğimizdeki hakim görüş Rizeli olmaktır, Rengimiz Mavi-Yeşildir.

ˮHer insanın doğduğu iklime ve yaşadığı topraklara bir minnettarlığı vardır. Biz de doğduğumuz topraklara minnettarlığımızı ifade etmek için İstanbul Rizeliler Derneğini kurmuş olduk. Bizim bu kuruluştan elde edeceğimiz tek şey Rize kültürünü, örf ve adetlerini, hemşerilik ve kardeşlik hukukunu geliştirmek, dayanışma ruhunu zinde tutabilmek, Türkiye’mize ait fikir ve görüşlerin Rizeliler’in ne düşündüğü, fikir ve kanaat önderlerimizin ne ön gördüğü, nasıl bir Türkiye, nasıl bir Dünya, nasıl bir Rize istediğimizi gündeme getirmeyi tek bir ses olmayı hedefliyoruzˮ dedi.

Yoğun Bir Katılım ile Gerçekleşen İstişare Toplantısına Mahmut Ekşi,Çayeli Fed Dernekler Başkanı Yılmaz Hüsrev,Ak Parti den iki defa aday ve aday adayı olan TSE eski Koordinatoru ve Danışmanı Mehmet Hüsrev,Hudut Sahilleri Sağlığı Genel Müdürü Osman Kan,Murat Çadır,Üsküdar Türk Telekom Müdürü Cemil Çakır,Dumankaya İnşaat Kayyum Başkanı Polat Sağır, Üsküdar Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Harun Kopuz ve Birbirinden Değerli Konuklar Katılım Sağladı

 

Editör: HABER MERKEZİ