AK Parti Çayeli İlçe Başkanı İshak Karahan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 31 Mart Yerel Seçimleri hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu. Başkan Karahan açıklamasında belediye yönetimi sürecinde Çayeli’nin menfaatine olan her konuya destekçi olacaklarının altını çizdi.

İşte AK Parti Çayeli İlçe Başkanı İshak Karahan’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama;

“31 Mart Yerel Seçimleri özelde ilçemize, beldelerimize ve köylerimize, genelde ilimize ve ülkemize hayırlı olsun. Seçimlerde sandığa gitmek sureti ile iradesini ortaya koyan tüm hemşerilerimize tercihleri her ne olursa olsun şükranlarımızı sunuyorum. Büyükköy ve Madenli Beldelerimizde icra yetkisini yine AK Parti kadrolarına teslim eden seçmen iradesine teşekkür ederken, her iki beldemizde de yaşayan herkesin adil bir şekilde hizmet alması için takipçi olacağımızın bilinmesini isterim. Çayeli Belediyesi’nde icra yetkisini bir başka siyasi partinin uhdesine verdiği halde, belediye meclisinde çoğunluk yetkisini partimize teslim eden hemşerilerimize, bize emanet edilen yetkimiz ölçütünde umumun menfaatine olan her konuda olumlu bir tavır içerisinde olacağımızı teşkilatım adına peşinen ifade etmek istiyorum. Teklif veya önerinin kimden geldiğine bakmaksızın, Çayeli'nde 7’den 77’ye herkesin menfaatine olan istisnasız her konuda, süreci tıkayan değil, aksine destek veren ve elinden geldiğince katkı sağlamaya çalışan tarafta olmaya çalışacağız. Seçilen Belediye Başkanının 5 yıl boyunca Şehr'ül Emin sıfatı ile hepimizin belediye başkanı olarak görev yapacağı ümidiyle, hiçbir suretle Sayın Başkanın kendi etki ve yetki alanında olan konularda hemşerilerimizin bizlere verdiği yetkinin sınırlarını zorlamayacağız.”

“Tüm yaşananları da kamuoyu ile paylaşmaktan imtina etmeyeceğiz”

Başkan Karahan açıklamasının son kısmında, hedef saptırmak suretiyle oluşan süreçlerin takipçisi olacağını ve olası bir durumda yaşananların kamuoyu ile şeffaf bir şekilde paylaşılacağını belirtti. Karahan sözlerine şu şekilde devam etti: “Tüm müspet niyet ve tavırlarımıza karşın, süreç içerisinde gayet samimi ve şeffaf bir şekilde Ak Parti Çayeli Teşkilatı olarak bizler, parçası olduğumuz Cumhur İttifakı hassasiyetleri içerisinde kalmaya devam ederken, birileri bizi asla tasvip etmeyeceğimiz muhalif bir misyonla itham etmek sureti ile kafalarının arkasındaki bazı planları bizi bahane edip, hedef saptırmak sureti ile gerçekleştirme çabasına girerler ise zaman içerinde tüm yaşananları da kamuoyu ile paylaşmaktan imtina etmeyeceğiz. Geçen 15 yılda Ak Parti Yerel Yöneticiliği sürecinde vadedilen ama bir vesile gerçekleştirilemeyen her türlü icraatı gerçekleştirme taahhüdünü Çayeli Halkına veren saygı değer Belediye Başkanımız İsmail Hakkı Çiftçi'ye başarılar dilerken, siyasi kimliğimizin ötesinde bir Çayelili olarak vaatlerinin takipçisi olacağımızı da belirtmek isterim.”

Editör: HABER MERKEZİ