Ç. Rizespor sevgisiyle bilinen Rize Çayelili hemşerimiz İzmir’in Tire ilçesi Cumhuriyet Savcısı Necati Kuru’nun isteği üzerine, Ç. Rizespor tarafından Eğridere İbrahim Kardiçalı İlk-ortaokulunun minik öğrencilerine yeşil mavili forma hediye edildi. 

Çaykur Rizespor kulübünün geleceğini oluşturmak ve kulübü sevdirmek adına başlatılan “Minik Kalpler Okul-Kulüp Projesi” tüm hızıyla devam ediyor.

Bu kapsamda Tire Cumhuriyet Savcısı Necati Kuru, Tire’nin Eğridere İbrahim Kardiçalı İlk-ortaokulunda 3 ayrı sınıfta öğrenim gören 60 öğrenciye İlçe Milli Eğitim Müdür Özcan Karpuz ve Tire Başsavcısı Mehdi Can ile birlikte Ç. Rizespor forması hediye edildi.

Tire ilçe Cumhuriyet Savcısı Necati Kuru, Ç.Rizespor kulüp başkanı Hasan Kartal, ve Yönetim kurulu üyelerine ve ayrıca altyapıdan sorumlu yönetici Serkan Karavin beye “Minik Kalpler Okul-Kulüp Projesi” kapsamında forma taleplerimizi yerine getirdikleri için çok teşekkür ediyoruz. Egenin şirin ilçesi Tire’de minik öğrencilerine Ç. Rizespor kulübümüzü tanıtma ve sevdirme anlamında yaptığımız bu çalışma ile öğrencilerin gönülleri feth edildi. Formalarını alan minik öğrencilerin sevinçleri bizledi de ziyadesiyle memnun etti” dedi.

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ