Akparti Genel Merkez Teşkilat BaşkanIığı tarafından 22 Ağustos 2017 tarihinde Çayeli İlçe Başkanlığına atanan İshak Karahan; kendisini bu göreve layık görenlere müteşekkir olduğunu, günü geldiğinde bu ağır ve önemli yükü omuzlarına yükleyen insanları mahçup etmeden, onların yüzünü yere düşürmemiş bir şekilde emaneti başka bir dava arkadaşına teslim etme gayreti içinde olacağını söyledi.

Göreve atandıktan sonra çeşitli iletişim kanalları üzerinden yüzlerde tebrik mesajı aldığını söyleyen Ak Parti Çayeli İlçe Başkanı İshak Karahan; herkese şükranlarını sunduğunu ifade etti.

Ak Parti Çayeli İlçe Başkanı olduğu açıklandıktan sonra kendisi hakkında yapılan eleştrilere cevap veren İshak Karahan şunları söyledi; Şahsımı tanımadıklarından mütevellit bir takım eleştiri getiren kardeşlerimi saygıyla karşılıyor, bir taraftan bunca yıldır teşkilatımızın çeşitli kademelerinde görev yapan bir kardeşiniz olarak kendimi hemşehrilerime yeterince ifade edememenin mahcubiyetini yaşamakla birlikte, diğer taraftan kendilerinden bunca yılın sabrının bir kısmını da benim için göstermelerini istirham ediyorum.

Ak Parti camiasının; genel merkez, il, ilçe ve belde yönetimleri ile kocaman yürekli, özverili ve vatanına milletine sevdalı insanlardan teşekkül eden büyük bir aile olduğunu vurgulayan İshak Karahan sözlerine şöyle devam etti: Ak Parti ailesinin çok cefakar ve vefakar bir lideri var. Bu ailenin neferleri olarak, bize düşen bugünden tezi yok, durmadan duraksamadan bıkmadan yorulmadan o büyük liderin işaret etmiş olduğu 2023 Büyük Türkiye İdeali'ne ulaşma noktasında Çayeli olarak üzerimize düşeni yapmak. İşimiz çok, yolumuz uzun, sorumluluğumuz fazla. Çayeli ve Çayelili bizden laf değil icraat bekler, hakkıdır da, zira Çayeli herşeyin en güzeline layıktır. Bizler liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın tabiriyle hizmet yarışında milletin hizmetkarı olmak zorundayız. Tevazu en büyük düsturumuz olacaktır. Çayeli'nin kendisine yönetecek elitistlere değil, kendisine hizmet edecek neferlere ihtiyacı vardır. Millete tepeden bakan değil, boynunu büküp önünde saygıyla eğilen, gerektiğinde millet için dikleşmeden dimdik ayakta duran, her daim belli bir zümrenin değil, umumun faydasına olacak işlerin takipçisi olan bir teşkilat olmak zorundayız. Allah'ın izniyle yapacağımız tüm çalışmalar bu doğrultuda olacaktır.

Süreç içerisinde istemeden de olsa yanlışa veya hataya düşelebilecek anlar olacabileceğini söyleyen İshan Karahan sözlerini şöyle tamamladı: Sizlerden istirhamım yapacak olduğumuz her türlü faaliyetin takipçisi olmanız ve gerekli gördüğünüzde teşkilat adabı içerisinde bizleri ikaz etmenizdir. Şahsıma ve teşkilatımıza duyacağınız güven asla kontrole mani olmamalı. İstişare yönetim anlayışımızın değişmez dinamiği olacaktır. Zira unutmamak gerekir ki bizim için yaşanılası bu kadar harikulade bir yer dahi yoktur ki Çayelinin yerini tutabilsin. En iyisini en güzelini yapma noktasında birimizin sorumluluğu asla diğerlerinden daha az veya fazla değil. Son kelamım VİRA BİSMİLLAH...

 

Editör: HABER MERKEZİ