Sekizinci sınıf öğrencilerine yönelik Temel Eğitimde Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sistemi kapsamında yapılan Merkezi Sistem Sınavlarına hazırlık süreçlerinin değerlendirildiği İstişare Toplantısı İlçemiz Öğretmenevi ve ASO Toplantı Salonunda yapıldı.

Toplantıya Çayeli İlçe Kaymakamı Oğuz ŞENLİK, Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN, Çayeli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim üyeleri Doç. Dr. Cem TOPSAKAL Yrd. Doç Dr. Fatih CAMADAN İlçedeki ortaokulların idarecileri ile sekizinci sınıfta ders okutan öğretmenlerin tamamı katıldı.

Toplantıda İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı başlangıcından bugüne kadar Temel Eğitimde Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sistemi kapsamında yapılan Merkezi Sistem Sınavlarına hazırlık süreçlerinde özveriyle çalışan bütün idareci ve öğretmenlere teşekkür ederek, bundan sonraki hazırlık süreçlerinde şimdiye kadar denenip başarıya ulaşılan yöntem ve tekniklerin yanında değişik yöntem ve stratejiler de denenerek İlçemizde daha üst düzey başarının yakalanacağı noktasında bütün idareci ve öğretmenlere güvendiklerini ifade etti.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç Dr. Fatih CAMADAN  da toplantıda   Temel Eğitimde Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sistemi kapsamında yapılan Merkezi Sistem Sınavlarına hazırlık süreçlerinin başarıyla neticelenebilmesi için yapılması gerekenler hakkında katılımcılarla bilgi paylaşımında bulundu. 

Toplantının son bölümünde öğretmenler Temel Eğitimde Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sistemi kapsamında yapılan Merkezi Sistem Sınavlarına hazırlık süreçlerinde yapılan çalışmalarla ilgili paylaşımlarda bulundular.

Toplantı sonunda İlçe Kaymakamımız Sayın Oğuz ŞENLİK toplantıda sunum yapan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç Dr. Fatih CAMADAN  hediye takdim ederek toplantıyı sona erdirdi.

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ