İstanbul il başkanı Selim TEMURCİ baba ocağı Çayeli’ye geldi. Çayeli’nde doğan ilk-orta ve lse öğrenimini Çayeli’nde tamamlayan Temurci, yoğun geçen siyasi çalışmalarından fırsat bularak geldiği ilçede bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Müftülüğün ortak projesi olan hafız yetiştirme çalışmaları sonuç vermeye başladı. Bu yıl 7 kız öğrenci hafızlık belgesi almaya hak kazandı. Çayeli Öğretmenevinde yapılan icazet merasimine katılan Selim TEMURCİ genç hafızlara çeşitli hediyeler verdi. Törende birde konuşma yapan Temurci hafızlık müessesini önemsediklerini belirterek kendisisinde hafız olduğunu söyledi.

İcazet töreninin ardından ilkokulunu okuduğu 9 Mart’ı ziyaret etti. Öğretmenlerle bir araya gelen Temurci eski günlerini ve okulda yaşadığı hatıraları öğretmenler ile paylaştı. Daha sonra yedi yıl eğitim gördüğü Çayeli İmam Hatip Lisesini ziyaret etti. Okulun son durumu ile ilgili idarecilerden bilgi alan Temurci Çayeli İmam Hatip Lisesinin hayatında çok önemli bir yeri olduğunu belirterek okulun çok daha iyi yerlere gelebilmesi için üzerine ne görev düşerse yapacağını söyledi.

İshakoğlu İmam Hatip Ortaokulu konferans salonu ile Ahmet Hamdi Nurzan İshakoğlu Anadolu Lisesi Mescit açılışlarını da gerçekleştiren Temurci ilçenin genel durumu ile ilgili kaymakam Oğuz ŞENLİK’ten bilgi aldı.

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ