Ç.Rizespor Başkan Vekili Halim Mete, yapılacak olan 3-4 takviyeden sonra takımın önünde hiçbir engel kalmayacağını söyledi.

Çaykur Rizespor Kulüp Başkan vekili Halim Mete, sözlerine şöyle devam etti: “ Geçen sezonun en iyi takımlarından biriyle oynamak zordu. İlk devre müthiş oynadık. İkinci devrenin ilk 15 dakikası iyi değilse de maçın tamamında iyi bir görüntü verdik. Hibrit çim konusunda ne kadar haklı olduğumuzu gördük. Gençler ve tecrübeli oyuncularımızla maçın her dakikasında çok iyi mücadele verdik. Maç berabere bitti ama, aslında iki puanı kaybeden bizim takım oldu. Bu takıma yapılacak 3 – 4 takviye ile çok daha sağlam adımlarla lige devam edeceğiz. Yeni transfer Emrah Başsan bir gün önce takıma katıldı ve golünü attı. Çok daha iyi olacak bütün oyuncularımızı kutluyoruz. Benim ümidim çok fazla. Hazırlık maçlarında kaybettik ama hocamız bize “ Bu takım farklı, ligde sizi yanıltır” demişti. Hocanın dediği çıktı. Bu gençler çok hızlı, saha, zemin mükemmel. Bu sezon sıkıntı çekmek istemiyoruz. Geçen sezonlarda yaşanan sıkıntıyı yaşamak istemiyoruz. Çok daha iyi bir takım bizi bekliyor. Bu maçta iyi bir golcümüz sahada olsa idi, birçok pozisyondan gol ile dönerdik” dedi.

ÇAYKUR Rizespor'un transfer gündeminde iki Dünya yıldızı var..

Dünya yıldızı Eto'yu geçen sezon Antalyaspor'a getiren yabancı menejer bu sezonda iki büyük yıldızı Rizespor’a geçen hafta önerdiği biliniyordu.

Buna göre Togo'lu yıldız santrafor Emmanuel Adabayor ve Fransız yıldız orta saha oyuncusu Flamini'nin yeni takımı Rizespor olacak.

Bonservis bedeli bulunmayan 32 yaşındaki yıldız oyuncular bu hafta içinde İstanbul'a gelerek Başkan Metin Kalkavan ile bir görüşme yapacağı öğrenildi.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ