Çaykur Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı İmdat SÜTLÜOĞLU Çayeli İMKB  Fen LİSESİ’nde ‘’Kariyer Eğitimi’’ kapsamında öğrencilerle söyleşi yaptı.

Ziyaret sırasında Sütlüoğlu’nu  Çayeli Kaymakamı Oğuz Şenlik, Madenli Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Kolcuoğlu ve Çayeli Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Şahin tarafından karşılandı.

Çayeli İMKB FEN LİSESİ’nde düzenlenen YGS kampı farklı aktivitelerle devam ediyor.Sportif ve sanatsal etkinliklerin yanında ülkemizin kariyer sahibi değerli yöneticilerini ağırlayarak öğrencilerin eğitimlerine yön veriyor.Açılış konuşmasında okul müdürü Adem KESİMAL yaptığı konuşmada ;okulumuz sadece kendi öğrencilerine değil yaklaşık 10 farklı okuldan 120 öğrenciye ev sahipliği yaptıklarını söyledi.Okul müdürü ,konu eğitimse bu işin uzmanı biziz ve vatandaşımızı özel okula ,dershaneye ve özel derse muhtaç etmeyeceklerini söyledi.

 ‘’Çayeli İMKB Fen Lisesi YGS Kampı’’ na katılan yaklaşık 120 öğrenciyle keyifli dakikalar geçiren Sütlüoğlu öğrencilere  Çaykur politikalarını  anlattı.Hayatından örnekler vererek öğrencilerin kariyerlerini nasıl planlaması gerektiği konusunda onlara  rehberlik yaptı.Özellikle 15.Temmuz’dan sonra ülkece daha çok çalışmamız gerektiğini  vurguladı.

YGS sınavına hazırlık için bu kampa katılan öğrencilerin  fedakarlık yaparak burada ders çalışmaları takdiri şayan bir davranış olduğunu dile getiren Sütlüoğlu özellikle yemekhanedeki yemeklerin çok leziz olduğunu söyledi.

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ