Hava şartları nedeniyle geçen sezona göre oldukça geç başlayan 2015 yılı yaş çay sezonunun tüm bölgelerde üreticilerin çay hasadına başlamasıyla yoğunluk yaşanmaya başladı.

Çay alımları sorunsuz bir şekilde devam ederken ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu da geçen sezon olduğu gibi bu sezon da fabrika denetimlerine başladı.

2014 yaş çay sezonunda saat ve gün mefhumu gözetmeksizin fabrikalardaki çalışmaları ve alınan yaş çayı denetleyen Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu bu seneki denetlemelere ÇAYKUR’un en uzak fabrikalarından biri olan Tirebolu Fabrikası ziyareti ile başladı.

Tirebolu Fabrikasını ziyaretinde, kaliteli ürün için kaliteli hammadde alınması ve alınan kaliteli hammaddenin prosese uygun olarak ÇAYKUR standardında üretilmesi gerektiğini belirten ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu bunu sağlamak için de tarladan pakete kadar tüm aşamaları yakından takip etmek gerektiğini söyledi. 

ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu:  “Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da Fabrikalarımızı gezmeye ve incelemeye devam ediyoruz. Bu sezon ilk olarak Tirebolu Fabrikamızı ziyaret ettik. Hammaddenin kalitesi bizim için çok önemli. Öncelikli olarak ona bakıyoruz ve tabii ki imalatla ilgili diğer konuları da inceliyoruz.  Gerekli gördüğümüz önlemleri alıyoruz almaya da devam edeceğiz. Eksik gördüğümüz konularda arkadaşlarımızı uyarıyoruz” dedi.

 

Editör: HABER MERKEZİ