Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın teyzeoğlu olan superhaber.tv’nin sahibi Cengiz Er, AKP’nin FETÖ’den temizlenmesinin formülünü verdi.

cengizertweet

Er, AKP’deki FETÖ bağlantısının üst düzeyde olduğunu ve başkanlık divanından başlanması gerektiğini belirtti. Er, Gümrük ve Ticaret eski Bakanı olan şimdiki Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ile kardeşi darbe girişiminin kurgulayıcıları arasında bulunduğu iddiasıyla tutuklu bulunan bir başka genel başkan yardımcısı Şaban Dişli’nin isimlerini verdi.

Twitter hesabından açıklama yapan Cengiz Er, “Ak Parti FETÖ’den temizlenecekse partinin Başkanlık Divanı’ndan işe başlanmalı. İlk isimleri ben vereyim. Hayati Yazıcı ve Şaban Dişli..” dedi.

TEŞKİLAT BAŞKANI HEDEFTE

Hayati Yazıcı AKP’de teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcısı olarak görev yapıyor. Geçtiğimiz günlerde Hayati Yazıcı imzasıyla teşkilatlara gönderilen yazıda, parti teşkilatları içerisindeki FETÖ’cülerin tespit edilmesi isteniyordu.

17-25 Aralık sonrası Gümrük ve Ticaret Bakanı olarak Rize’ye geldiğinde Hayati Yazıcı, o zaman Başbakan olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın devlet içinde paralel yapılanma olduğu iddiaları kendisine sorulduğunda,“Devlet içinde paralel yapı olmaz. Bunlar safsatadır” şeklinde cevap vermişti. (Kaynak:Ajansrize.net)

 

 

Editör: HABER MERKEZİ