İNTERNETHABER.COM- AK Parti Trabzon aday listesinde 1. sırada yer alan Süleyman Soylu, hemşerilerine Twitter'dan müjdeyi verdi, Soylu yarın 14.00'te Trabozunlularla bir araya gelerek seçime ilişkin açıklamalar yapacak.

SLOGAN: YENİ TÜRKİYE

Trabzon milletvekili adayı ve AK Parti Genel Başkan yardımcısı Süleyman Soylu, 12 Nisan Pazar günü yani yarın memleketi Trabzon'da 'Yeni Türkiye' sloganıyla hemşerileriyle buluşacak.

SOYLU START VERDİ: HORON BAŞLIYOR!

Soylu, saat 14.00'da, 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu'nda yapılacak etkinliği,  kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımda 'Horon başlıyor' diyerek duyurdu.

İşte Soylu'nun o tweeti:

 ekran-resmi-2015-04-11-14.48.31.png

SOYLU TRABZON'DA ÇALIŞMALARA HIZ VERDİ

AK Parti Genel Başkan yardımcısı Süleyman Soylu, Trabzon'da seçim stratejileri kapsamında izleyecekleri yola ilişkin etüd çalışmalarına başladı, Soylu, kişisel Twitter hesabından Trabzon'a dair yaptığı ön hazırlıkları 'İl Başkanımız, SKM Başkanımız ve milletvekili adaylarımızla Trabzon'umuzu konuşuyoruz...' diye duyurdu.

ekran-resmi-2015-04-11-14.48.47.png

SOYLU'DAN FLAŞ 'HAKKARİ'DEN ADAY OLMAK İSTERDİM' ÇIKIŞI

9 Nisan Perşembe günü, Habertürk TV'de Veyis Ateş'in sorularını yanıtlayan Soylu, Ateş'in HDP'den çekiniyor musunuz? sorusuna önce gülmüş, ardından 'Trabzon'dan Mebus adayı olmasaydım Hakkari'den olmak isterdim. Bu adamlarla karşılaşmak istiyorum sahada. Allah şahit. Bana sorsalardı Hakkari'den olmak isterdim.' demişti.

suleyman-soylu.20150411154106.jpg 

SOYLU NE DEMEK İSTEDİ?

Veyis Ateş'in 'Bu adamlardan kastınız nedir?' sorusuna, Soylu, 'HDP'nin iki yüzlülüğüyle sahada karşılaşmak isterdim. Çünkü şunu yapıyorlar. Batı'ya şirin bir yüz. Doğu'ya tehdit, baskı ve şantaj. Bunlarla sahada cedelleşmek ve demokrasiyi orada egemen ve hakim kılmaya çalışmak Türkiye'de siyaset yapan adamın en temel misyonlarından bir tanesidir. Orada bir demokrasi istismarı ile karşı karşıyayız.' diyerek ironik bir cevap vermişti.

Editör: HABER MERKEZİ