Yönetmen Sinan Çetin, AKP'ye oy verdiğini açıkladığında birçok arkadaşının kendisini ayıpladığını belirterek, 'Bu çok zordu gerçekten bizim yaşadığımız ortamda. AKP'li olmak kolay değildi sosyetik insanlar içinde' dedi.
AKP İl Başkanlığı'nca, 'Hizmet Yerinde Görülür: Gidelim Görelim' adı altında Sütlüce Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda konuşan Çetin, AKP'yi destekleme nedenini 'Türkiye'de şu anda sessiz bir devrim gerçekleşiyor' diye açıkladı.
 
'TRT çok hantal'
Çetin, 'Bu ülkede genelde hiçbir şey yapılmadığında problem olmadığını, bir şey yapıldığında ise insanların cezalandırıldığını' öne sürdü. Önceki gün Ankara'da TRT Genel Müdürü ile tanıştığını belirten Çetin, Genel Müdür'ün, gerçek bir işadamı gibi TRT'yi 8 bin kişiden kurtarmaya çalıştığını söyledi.
Çetin, '8 bin kişinin çalıştığı bu kurumun, 360 kişinin çalıştığı Show TV ile yarışamayan, hantal bir devlet kuruluşu olduğunu' öne sürdü.
Çetin, 'TRT'deki bu durum Türkiye'deki tüm kurumlarda geçerli. Çünkü çok hantal, kocaman, büyük, ağır ve hareket edemeyen bir devletimiz var. Türkiye'de 2 iktidar vardı.
Bir tanesi seçilenlerden, öteki de atanmışlardan oluşan iktidar. Bu atanmışlar hep dururlar ve bir şeyleri engellerler. Seçilenler de bu atanmışlarla mücadele ederek iş yapmaya çalışırlar' diye konuştu.
 
Milliyet
Editör: HABER MERKEZİ