Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da, kulüp yönetim kurulu üyesi ve futbol şube sorumlusu Yılmaz Zehiroğlu, taraftarlarını 10 Şubat Cumartesi günü oynayacakları Altınordu maçına davet etti.

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman sırasında basın mensuplarına açıklamada bulunan Zehiroğlu, taraftar eksikliğini çok hissettiklerine dikkati çekerek, 'Altınordu maçında bütün Rizelilerin özveri göstererek maça gelmelerini istiyorum. Bu maçta bizleri yalnız bırakmamalarını yürekten istiyorum. Seyirci desteğine ihtiyacı olan bir takımız.' dedi. 

Ligde mücadele eden bazı kulüp başkanlarının Çaykur Rizespor'un korunduğu yönünde algı oluşturmaya çalıştığını savunan Zehiroğlu, şöyle devam etti:

'Sahaya çıkıp mücadele eden bir takımız. Şeffaf ve temiziz. İsteyen gelsin, maçımızı seyretsin. Bizim alın terimize hiç kimsenin leke sürmesini istemiyor ve asla kabul etmiyoruz. Sahada büyük azim ve hırsla mücadele ediyoruz. Düştüğümüz yere çıkabilmek için tam gücümüzle kenetlenerek mücadele ediyoruz. Bunu hiç kimse başka mecralara çekmeye çalışmasın.'

Zehiroğlu, hakemler üzerinden konuşarak algı yapmanın doğru olmayacağını kaydederek, 'Hakemler anlık kararlarla gördüklerine karar vermeye çalışıyor. Kimi zaman lehimize veya aleyhimize hatalar olabilir. Hakem hataları her maçta olabilir. Biz öncelikle kendi mücadelemize bakmalıyız. Rakiplerimizin neler yaptığı bizim için önemli değil. Herkes puan için mücadele ediyor. Camia olarak çok iyi bir bütünlük oluşturduk. Düştüğümüz yerden ayağa kalkmaya çalışıyoruz.' diye konuştu.

Öğrencilerden ziyaret

Yeşil-mavililer, Altınordu karşılaşmasının hazırlıklarını Mehmet Cengiz Tesisleri'nde, teknik direktör İbrahim Üzülmez yönetiminde sürdürürken, bir grup ana sınıfı öğrencisi ve öğretmenleri idmana gelerek futbolculara ve teknik heyete başarı dileğinde bulundu.

Ziyarette, öğretmenler tarafından yapılan Çaykur Rizespor tablosu, İbrahim Üzülmez'e hediye edildi.

 

Editör: HABER MERKEZİ