Teknik Direktör Hikmet Karaman Konya karşısında ikinci yarıda yakaladıkları pozisyonlara Serkan'ın izin vermediğini kazanmaya yakın takım kendilerinin olduğunu söyleyerek ” Eksiklerimiz var, orta alandan top çıkartamıyoruz” dedi.

Konya karşısında iyi mücadele ettiklerini belirten Teknik Direktör Hikmet karaman 90 dakikaya baktığımızda ikinci yarıda net 4 pozisyonumuz var, Kweuke ile iki, Teddy ile bir, birde Deniz ile yakaladığımız net pozisyonlar var. Geçen sezon bizde olan Serkan Kırıntı”yı geçemedik, İtandje ise daha önce Konya”da idi, Serkan bu maçta çok başarılı kurtarışlar yaptı” dedi.

En uzun koşan takıma karşı oynadık

Süper ligde en uzun soluklu koşan ve istikrarlı takıma karşı mücadele ettiklerini belirten Karaman” Galip gelmek isterdik. Geçen hafta Eren , Viera ve Godfrey yoktu, ona rağmen galip gelmesini bildik, bu hafta da İsmail, Slvestre ve Viera yok,, orta sahada sorun yaşıyoruz. Zorunlu olarak Deniz veya Teddy”ı orta sahaya çekiyorum. Orta sahada eksikliğimiz var” dedi.

     Sıfıra oynayalım gol atarız

Teknik Direktör Hikmet karaman tüm maçlarda sıfıra karşı oyun oynamaları halinde gol atabileceklerini belirterek” İyi bir savunmamız var, orta sahadan top taşıyan oyuncumuzun olması ile her çıktığımız maçta sıfır puana oynayalım, yakalayacağımız pozisyonlardan mutlaka gol çıkartırız, gol yollarında biraz daha çaba göstermemiz gerek, Konya maçında yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik” dedi.

     Ertuğrul formayı kaptı

Teknik Direktör Hikmet Karaman Bursaspor”dan Rizespor”a kiralık olarak gelen Ümit Milli takım savunma oyuncusu Ertuğrul”u ilk kez 16 yaşında Bursaspor A takımına aldığını söyleyen Karaman” Yetenekli bir oyuncu, Osmanlı maçında çok iyi mücadele ettiği gibi, çok iyi savunma yaptı, artık bu oyuncu formayı kaptı, genç bir oyuncu ve daha iyi olacak” dedi.

   Godfrey daha iyi olacak

Alman”ya dan gelerek Yabancı oyuncuları takıp eden Alman gazeteci Godfrey ile ilgili Teknik direktör Karaman”a sorduğu soru üzerine “ Godfrey 23 yaşında genç bir oyuncu, şu an performansından memnunum, çok daha iyi olacak, kendini geliştirmesi gerek, performansının üzerine biraz daha koyması gerekiyor. Henüz genç ve çok daha iyi olacağını düşünüyorum” dedi.

   Kweuke Türkiye”nin en iyisi

Alman Gazetecinin Kweuke hakkında sorduğu soru üzerine Karaman” Kweuke üzerine sürekli koyarak performansını artıran Türkiye”nin en iyi forvet oyuncusu, önceki sezona bakıldığında bu sezon çok daha başarılı ve çok daha etkili bir oyuncu, Türkiye de bir benzeri yok, önümüzde ki dönemlerde bu sporcuyu Avrupa da görmek mümkün” dedi.

   Rizeli çok seviyor

Kweuke”yi Rizelilerin çok sevdiğini belirten Teknik direktör Hikmet Karaman” Rize ile bağdaşan bir oyuncu, her maçta taraftar bu oyuncumuza ayrı sevgi göstermekte, Ligimizde ki tüm takımların korktuğu oyuncu, birçok takımın talip olduğu oyuncu, çok çalıştı ve halen çalışmaya devam ediyor. Çok daha etkili olacak” dedi.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ