Çayelispor olağanüstü kongresini yaptı. Tek liste halinde girilen kongrede mevcut başkan Yusuf Ziya Şerifoğlu ile yola devam kararı alındı.

Cem Ketenci Tesislerinde tek liste halinde gerçekleşen olağanüstü kongreye katılımın az olması dikkat çekti. Kongrede Divan teşekkülünün seçiminin yapılmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlandı. Daha sonra yönetim listesinin divana sunulması için 15 dakikalık bir süre tanındı. Divana mevcut başkan Yusuf Ziya Şerifoğlu ve yönetimi liste verirken başka liste gelmeyince tek liste halinde seçim gerçekleşti. Yeniden başkanlığa seçilen Şerifoğlu’nun önceki yönetiminde yer alan isimlerde değişiklik yaptığı gözlendi.

Çayelispor Başkanı Yusuf Ziya Şerifoğlu yaptığı konuşmada “Çayelispor kulübümüzü zor şartlarda yeniden devraldık. Başkanlık için bilgi birikim açısından ilçemizde bu işi yapacakların başında gelen bir isim olurum. Ama bu işin bir de maddi yanı var ki bu açıdan bakıldığında ilçemizde sıralama yapılsa başkanlık için ilk yüze girmem. Maddi sıkıntılarımız var. Bunları çözmek için mücadele ediyoruz. Bu konuda çeşitli projelerimiz var. Çayelililerden isteğimiz bu kulübü sahiplenelim. Sahip çıkalım” şeklinde konuştu.

Kongreye ASKF Rize il başkanı Ali Çelik’te katılarak kısa bir konuşma yaptı. Çelik, Rize’deki amatör futbol takımlarının içerisinde bulundukları durumlara değindi. Çelik, “Çayelispor bu kulüpler içerisinde çok farklı bir yere sahip. 1949 yılında kurulmuş köklü bir kulüp. Bu kulübe ilçenin bütün organları sahip çıkmalı. Çayelispor çok daha farklı yerlerde olmalı. Bu yönetim düşündükleri kurumsal çalışmalarını hayata geçirebilirse umut ediyorum ki bu başarı yakalanacaktır ” dedi.

ÇAYELİSPOR YÖNETİMİ ASİL

1- YUSUF ZİYA ŞERİFOĞLU

2- CEVAT YILDIZ

3- KADİR ENGİN

4- ZİYA GÜNAYDIN

5- AHMET BAYRAKTUTAN

6- YAHYA KESİCİ

7- ADEM ALİ ERTEN

8- GÜRSEL YELKENCİ

9- FATİH ÇOMOĞLU

10- HALİL İBRAHİM SANDIKÇI

11- İSMAİL HAKKI YILMAZ

12- MEHMET SARI

13- MUHAMMET ALOĞLU

14- METİN YILMAZ

15- EYÜP SULTAN SARI

16- MEHMET BALTACI

 

ÇAYELİSPOR YÖNETİMİ YEDEK

1- MUHAMMET YILMAZ

2- METİN SARGIN

3- SEDAT ÇOLAK

4- ALİ FAİK TAŞ

5- ABDUL KERİM SARI

6- MUSTAFA KEMAL AHMETOĞLU

 

DENETLEME KURULU ASİL

1 MUSTAFA ÇOLAK

2 MUHAMMET SAFİ

3 M. BAKİ KARAOĞLU

 

DENETLEME KURULU YEDEK

1 SÜLEYMAN SÖZER

2 GÜRKAN YELKENCİ

3 MURAT ÇOLAK

 

DİSİPLİN KURULU ASİL

1 MUSTAFA TAŞ

2 ZAFER KADILAR

DİSİPLİN KURULU YEDEK

1 MEHMET SÖZER

2 MURAT KESKİN

 

ASKF DELEGELERİ

1 YUSUF ZİYA ŞERİFOĞLU

2 ADEM ALİ ERTEN

3 HALİL İBRAHİM SANDIKÇI

 

Editör: HABER MERKEZİ