Sosyal Medyada Hastalığıyla İlgili Gündem Olan Semihcan Sarı’yı telefonla arayan BJK Teknik Direktörü Şenol Güneş Semih Can’a Ricardo Quaresma ve kendi imzasını taşıyan forma gönderdi..

Rize’nin Çayeli ilçesinde yaşayan ve yedi yıldır Onkolojik bir hastalıkla mücadele eden Semih Can

Sarı (16) önceki hafta Rizespor Futbolcusu Recep Niyaz’ın hastane ziyareti ve Rizespor  forması hediye etmesiyle Sosyal Medyada gündem olmuştu.

   BJK Teknik Direktörü Şenol Güneş’in Trabzonspor da galecilik yaptığı dönemden takım arkadaşı olan Börekçi İsmail lakaplı İsmail Yılmaz Semin Can Sarı’yı tedavi gördüğü Rize Onkoloji Hastanesinde ziyaret etti.

   İsmail Yılmaz ziyaret esnasında; fanatik boyutta Beşiktaş sempatizanı olan Semih Can Sarı’ya BJK’lı futbolcu Ricardo Andrade Quaresma Bernardo ve BJK Teknik Direktörü Şenol Güneş’in imzalarını taşıyan bir forma hediye etti.İsmail Yılmaz Semih Can Sarı ile sohbeti esnasında telefonla Şenol Güneş hoca ile de temasa geçerek konuştu.Ünlü teknik direktör Şenol Güneş konuşma esnasında Semih’e moralini yüksek tutmasını,dualarıyla yanında olduklarını ifade etti.  Moral motivasyonu açısından bu tür ziyaretlerin önemine işaret eden Börekçi İsmail ise Semah Can Sarı’ya sağlıklı günler diledi.

    Öte yandan TFF Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Baltacı’da  Semih Can Sarı’yı telefonla arayarak önümüzdeki bir kaç gün içerisinde kendisini ziyarete geleceğini ve  imzalı milli takım formasıyla onore edeceğini söyledi.

 

Editör: HABER MERKEZİ