Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğiti Fakültesi lisans öğrencisi iken Mardin'in Nusaybin ilçesinde şehadet mertebesine ulaşan Özel Hareket Polisimiz Kürşat İnan'a ithafen tüm şehitlerimiz için Çayeli'nde mevlid okutuldu.

Şehit Özel Harekat Polisi Kürşat İnan için geçtiğimiz günlerde Rize merkezde okutulan mevlidin ardından Çayeli'nde de bir mevlid programı düzenlendi. Yalı Mahallesi Merkez Camisinde Çayeli Eğitim Fakültesi tarafından organize edilen Mevlidi Şerif Programına, RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Bilgin, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Küçük, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Karslı, İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, İlçe Emniyet Müdürü Fikret Avcı, İlçe Müftüsü Abdullah Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Kar, Şehidimizin kardeşi ve silah arkadaşları katıldı.

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Küçük, 'programa destek olan İlahiyat Fakültemiz öğretim elemanları, Cami İmamı Yusuf Esmeroğlu ile fakültemiz personeli, öğrencilerimiz ve vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.' dedi.

 

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ