Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü yetkilileri, Rize’de yapılması planlanan şehir hastanesi için bakanlığın kriterlerine göre belirlenen 4 yerde inceleme yapmak amacıyla bugün öğleden sonra Rize’ye gelerek çalışmalara başladı.

Bakanlıktan gelen ekip ilk önce Rize İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe’yi makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe yaptığı açıklamada, Rize’de yapılması planlanan şehir hastanesinin yeri konusunda Sağlık Bakanlığının Rize için en doğru kararı vermek amacıyla görevlendirdiği ekibin en az 2 gün sürecek inceleme ve çalışmalarını yapmak üzere bugün ilimize geldiğini ifade ederek, “İlimizde yapılması planlanan şehir hastanesinin yeri ile ilgili yerinde çalışmalar yapmak ve incelemelerde bulunmak üzere bakanlığımızın görevlendirdiği ekip bugün ilimize geldi. Görevli arkadaşlarımız, Bakanlığımızın kriterlerine göre ilimizde daha önce belirlenen 4 yerde tek tek çalışmalar yapıp incelemelerde bulunacaklar.

İlimizde en az 2 gün süre ile yerinde çalışma ve incelemede bulunacak arkadaşlarımız yapacakları inceleme ve çalışmaları bakanlığımıza rapor olarak sunacaklar. Daha sonra ise Bakanlığımız tarafından yapılan çalışmalar ve incelemeler neticesinde Rize için en doğru yer tespit edilerek, ilimiz için en doğru karar Bakanlığımız tarafından verilecek. Bizler de İl Sağlık Müdürlüğü olarak çalışmalarında kendilerine yardımcı olacağız.” diye konuştu.

sehir-hasatnesi

 

 

 
Editör: HABER MERKEZİ