MHP Rize İl Başkanı O. Cem Kazmaz, yapılan yerel seçimlerle ilgili değerlendirmede bulundu. Kazmaz, Saadet Parti Rize belediye başkan adayı Bekaroğlu’na yüklenerek “Rize’de üzerine düşen görevi ifa etmiştir” dedi.

Kazmaz, açıklamasında “Dün akşam itibariyle 30 Mart 2014 yerel Seçimleri sonuçlanmış bulunmaktadır. Bu bağlamda seçimlerin Rize’mize, ülkemize ve büyük Türk Milleti’ne hayırlara vesile olmasını cenabı Allah’tan niyaz eylerim. Diğer yandan bize oy veren ya da vermeyen tüm hemşerilerime, cefakârca, vefakârca çalışan tüm Adaylarımıza ve Teşkilatlarımıza teşekkür eder, kazanan tüm Belediye Başkanlarına, Belediye Meclis ve İl Genel Meclisi Üyelerine hayırlı olsun der, başarılar dilerim.

Milliyetçi Hareket Partimiz ülke genelinde yapılan onca spekülasyona, bilinçli gerilim ve kavga siyasetine, havuz medyasına rağmen üstün bir başarı elde etmiş bulunmaktadır. Başta Adana, Mersin, Manisa Büyükşehir Belediyeleri olmak üzere birçok İl ve İlçe Belediyesi’ne Üç Hilal asılmış, birçok İl ve İlçede ise seçimler kıl payı kaybedilmiştir.

MEHMET BEKAROĞLU RİZE’DE GÖREVİNİ İFA ETMİŞTİR!

Son olarak Rize Merkez’de ki Belediye Başkanlığı seçiminin bir analizini yapacak olursak, Mehmet Bekaroğlu’nun nereden geldiği hala belli olmayan milyon TL’ler düzeyinde ki seçim bütçesi ile muhalefeti bölerek, ağırlıklı MHP’ye gelecek sağ tandanslı oyları kendine asıl alternatifmişçesine kaydırarak “görevini ifa ettiğini” söylemek gerekmektedir. Kendisi beklendiği gibi, ona bu AKP’yi bile aşan seçim bütçesini sağlayanların, beraber Laz Enstitüsü açtığı gezindiği taziye çadırlarının sahiplerinin tevcih edeceği yeni açılımları yerine getirmek üzere Rize’den ayrılmış bulunmaktadır.

Yoksa AKP ve SP gibi aynı köke ve örtüşen siyasi görüşe sahip iki siyasi partinin Rize’de toplam oyların %90’nını aldığını başka türlü açıklamak mümkün olmayacaktır.

MHP Rize İl ve İlçe Teşkilatlarımız olarak bizler bugünden itibaren sandık sandık Rize İl Genelinde ki seçim sonuçlarını analiz ederek, önümüzde ki seçimlerde başarılı olmak ve Rizeli Hemşerilerimizin tamamının teveccühüne ulaşmak, sıkılmadık el, alınmadık gönül bırakmayarak partimizi hak ettiği yere taşımak için çalışmalara başlamış bulunmaktayız. Yüce Allah yar ve yardımcımız olsun.

Editör: HABER MERKEZİ