1 Kasım Genel Seçimlerine ilişkin alınacak tedbirlerin görüşüldüğü seçim güvenliği toplantısı yapıldı.

Vali Ersin Yazıcı Başkanlığında, 01 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri ile ilgili olarak ilimiz genelinde alınması gereken güvenlik tedbirleri görüşüldü.

Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya; Vali Ersin Yazıcı, İl Garnizon Komutanı Jandarma Albay Semih Coşkun, Vali Yardımcısı Mehmet Kurt, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet As, Siyasi Parti Temsilcileri ve diğer ilgililer katıldı.

ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ
Düzenlenen toplantıda konuşma yapan Vali Ersin Yazıcı, Rize'de seçimlerin huzur içerisinde yapılması amacıyla yapılacak olan çalışmaları, karşılıklı olarak değerlendirmek, görüş alışverişinde bulunmak, sorun ve önerileri dinlemek amacıyla bu toplantıyı düzenlediklerini ifade etti.

DAHA DA GÜÇ KATACAK
1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin huzur ve güven ortamı içinde yapılması için her türlü tedbirin alınacağını ifade eden Vali Ersin Yazıcı, 'Seçim sandığı, demokrasinin namusudur. Bunun güvenliği bizlere ve sizlere emanettir. Demokrasimize daha da güç katacak olan seçimlerin ülkemize ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum' dedi.

SEÇİM GÜVENLİĞİ SUNUMU
İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürü Ayhan Küçük tarafından yapılan sunumlarda da genel olarak seçim süreci ile ilgili mevzuat, seçim takvimi, seçim sürecindeki yetkili birimler ve seçim propaganda çalışmalarında uyulması gereken yasal sorumluluklara değinildi.
Toplantı, gündem maddeleri üzerinde yapılan karşılıklı görüş alışverişi ile devam etti.

 

Editör: HABER MERKEZİ