Rize’nin Çayeli ilçesine bağlı Derecik Köyü Sarıoğlu Ailesi tarafından düzenlenen organizasyonda AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal aile ve köylülerle bir araya geldi.

Sarıoğlu Kültür ve Dayanışma Derneği Rize Şube Başkanı Mustafa Sarıoğlu’nun organizesinde gerçekleşen programa AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Çayeli Belediye Başkanı Atilla Esmen, Karayolları Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş, MHP Rize İl Başkanı Serkan Birben, Kendirli Belediye Başkanı Alaattin Serdar, Madenli Belediye Başkanı Necip Yazıcı, Büyükköy Belediye Başkanı Hamza Saruhan ile köy sakinleri katıldı.

Dereci Köyü sosyal etkinlik alanında düzenlenen programda AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal hem alanda yapılan çevre düzenleme çalışmaları hakkında bilgiler aldı hem de köy sakinlerinin sorunları dinledi.

Mustafa Sarıoğlu burada yaptığı açıklamada “Rize’de en ulaşılabilir insan olan Milletvekilimiz Sayın Hasan Karal’ı köyümüzde ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Rize’nin her alanda belli bir seviyeye gelmesinde en büyük pay sahiplerinden biridir. Gece yarısı da olsa sabahın erken saatlerinde de dahi olsa ona ulaşabiliyoruz. Sağ olsun, bizleri dinliyor ve azami ölçüde gayret göstererek sorunlarımızı çözmeye çalışıyor. Bizler sayın Milletvekilimizden razıyız. Onun varlığı Rize için bir şanstır. Kendilerini ve çok değerli misafirlerimizi ağırlamanın mutluluğunu yaşadık. Köyümüzün sorunlarıyla bire bir ilgilenen Milletvekilimiz Sayın Hasan Karal’a sonsuz şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.

Fındıklı’dan İkizdere’ye kadar Rize’nin her yerinde hemşerileriyle bir arada olmayı hep ilke edindiğini belirten AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal “Çayeli ilçemizin Sarıoğlu Ailesinin bu nazik daveti için Mustafa Beyin şahsında tüm köy sakinlerine hoş karşılamalarından dolayı teşekkür ediyorum. Az önce Mustafa Bey lütfettiler, güzel sözleri için teşekkür ediyorum. Evet, bizler Rize’yi dert edindik. Dert edindiğimiz için Rize’nin ve Rizeli’nin her sorununa çözüm bulma amacındayız. Sevdamız olan Rize’nin daha yaşanılabilir bir şehir olmasını arzuluyoruz. Alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra ekonomisi güçlü olan, turizm başta olmak üzere birçok alanda adından söz ettiren bir Rize yaratmak ve bunu sürdürebilir hale getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bunu yaparken de Fındıklı’dan İkizdere’ye kadar bütün hemşerilerimin dua ve destekleriyle ayakta durabiliyoruz.” İfadelerini kullandı.

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal programın sonunda köy sakinleriyle hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ