17 Nisan 2014 Perşembe akşamı saat 19.30’da Çayeli İlçe müftülüğünce hazırlanan kutlu doğum programına İlçemiz Belediye Başkanı Sayın Dr. Atilla Esmen ve Ak partimizi temsilen İlçe Başkan Yardımcımız Sayın Bayram Sarı ve teşkilattan sorumlu İlçe Başkan Yardımcımız Sayın Yasin Aslan katılmışlardır.

Belediye Başkanımız Dr. Atilla Esmen ve beraberindekiler daha önce planlanan başka bir programa katılmak üzere 20.15 sularında salondan ayrıldılar. Arabaya binecekleri esnada görgü tanıklarının ifadelerine göre ondan fazla kişinin saldırısına uğramışlardır.

Çayeli Belediye başkanımız Dr. Atilla Esmen’e ve Ak Partimizi temsilen yönetim kurulu üyelerimiz ve başkanımızın şoförü Hasan Esmen’e yapılan çirkin saldırı Tüm Çayelilere olduğu gibi milli iradeye de yapılmış bir saldırı olarak görmekteyiz.

Bu menfur saldırıyı nefretle kınıyor bunu yapan veya yaptıranları şiddetle lanetliyoruz.

Bu saldırının Ak Parti ailesi olarak bizleri daha da kenetlediğine inanıyor, Belediye Başkanımızın şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada yanında olacağımızın bilinmesini istiyoruz.

Demokrasiyi içine sindiremeyip Çayeli’mizin imajını bozmaya çalışanlar şunu iyi bilmelidirler ki hiçbir zaman başarılı olamayacaklardır.

Kamuoyu vicdanında suçlu oldukları aşikâr olan bu kişilerin yüce Türk adaleti önünde de hak ettikleri cezayı alacaklarına inancımız tamdır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Editör: HABER MERKEZİ