Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu müdürlük görevine Çayelili Yrd. Doç. Dr. Ayşe Gümüşler Başaran atandı.

Sağlık Yüksekokulu müdürlük görevini yürüten Doç. Dr. Hüseyin Avni UYDU’nun kendi isteğiyle görevini bırakması dolayısıyla Sağlık Yüksekokulu müdürlüğü görevine Yrd. Doç. Dr. Ayşe GÜMÜŞLER BAŞARAN atandı.

Devir teslim töreninde bir konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, görev süresi boyunca Üniversitemiz yönetimi ile sürdürmüş olduğu uyumlu çalışmalar dolayısıyla Doç. Dr. Hüseyin Avni UYDU’ya teşekkür etti. Rektörümüz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü olması dolayısıyla bu anlamlı günde görevi teslim alan Yrd. Doç. Dr. Ayşe GÜMÜŞLER BAŞARAN’a da yeni görevinde başarılar diledi.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İstiklal Yaşar VURAL ve Prof. Dr. Ali BİLGİN ile Sağlık Yüksekokulu yöneticilerinin katıldığı tören sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, yapmış olduğu hizmetler dolayısıyla Doç. Dr. Hüseyin Avni UYDU teşekkür plaketi verdi.

Bir dönem Çayhaber sitemizde de köşe yazarlığı yapmış olan Yrd. Doç. Dr. Ayşe Gümüşler Başaran’a yeni görevinde başarılar dileriz.

 

 

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ