Saffet Susiç, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, İstanbul'a gelirken bu maçın çok zor olacağını düşündüklerini kaydederek, “Futbolcularım 90 dakika savaştılar, koşular ve hakettikleri 1 puanı aldılar. Fenerbahçe de iyi oynadı, hücum etti ama gole gidemedi. Umarım çarşamba günü daha fazla şansları olur ve Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde daha iyi bir netice alırlar” diye konuştu.

Bir gazetecinin, “Buraya beraberlik için mi geldiniz?” sorusu üzerine ise Susiç, şunları söyledi: “Biz, çift forvetle oynamaya başladık ve açık bir futbol sergiledik. Galibiyet için geldik. Bizim problemlerimiz var. Çok sakatımız var. Bazı arkadaşlar hazırlık dönemini hiç geçirmedi. Takımın 90 dakikayı çıkaracak fizik kondisyonu yoktu ama benim çok büyük şansım var, ahlaklı futbolcularla çalışıyorum.”

Susiç, Çaykur Rizespor'a neden geri döndüğüyle ilgili bir soru üzerine, “1 hafta beni futbolcular, yöneticiler ve başkan çok aradı. Ne kadar yok dediysem de ben bunları kıramadım. Aramızda bir sevgi vardı ve onu devam ettirmeye geldim” dedi.

hurriyet

Editör: HABER MERKEZİ