Birçok işletme, kuruluş, üniversite ya da bireyler, dünyanın en tanınmış ve en çok kullanılan profesyonel yazılım paketi olan Microsoft Ofis Uzmanlığı programını kullanır. Microsoft Ofis Programı, işletmelerin ve kişilerin bilgiyi daha hızlı/tutarlı depolamasını ve kategorize etmesini sağlayarak daha verimli çalışmalarına olanak verir. Ayrıca firmalar Microsoft Ofis programını iyi derecede kullanan sertifikalı bireyleri, iş ve mevcut iş gücüne dâhil ederek verimliliklerini en üst düzeye çıkartabilmektedirler. İşte bu sebeple Katılımcılar Microsoft Ofis Eğitimini / kursunu  alarak yeni iş arama sürecinde ya da mevcut işinde kariyer yapma olanağına kavuşurlar.

Microsoft Word; programı, belgeleri yazmak ve düzenlemek için kullanılan bir kelime işlemci programıdır. Microsoft Excel ise veri listelerinde, mali rapor sayfalarında, grafik ve hesaplamalar ile çalışmak için kullanılan mükemmel bir elektronik tablo programıdır. Ofis Kurslarımız, analiz paylaşmak ve yönetmek için makro, özet tablo ve formüller gibi becerilerin geliştirilmesine kolaylıkla yardımcı olacaktır.

Microsoft PowerPoint; dinamik ve ikna edici sunumlar oluşturmak için etkili bir programdır. PowerPoint 2010 daha önceki sürümlerin aksine özellik yönetimi ve slayt ayarlarına yardımcı olmak için geniş bir araç yelpazesi sunmaktadır. Bir metnin konumu, nesne boyutu ve slayt üzerindeki konumu, tablo verileri, animasyon, görüntü vb. gibi durumlarda, her elemanın menüsünü açmak zorunda kalmadan slayt üzerinde birden fazla nesneyi düzenleyebilmenize olanak sağlar.

BİLGİSAYAR İŞLETMENLİĞİ kursu için başvuru yapmak isteyenler 216 TL olan kurs ücretinin ödemeleri gerekiyor. Maximum ve World Kart sahiplerine 2 taksit imkanı da sunuluyor.

Bilgi için telefon numarası: 0464 223 5218.

 

Editör: HABER MERKEZİ