Rizespor Kulübünden yapılan yazılı açıklamada 4 Nisan'da Sürmene ilçesinde meydana gelen olayın Aziz Yıldırım tarafından Rizespor'a mal edilmesinin yanlış bir tutum olduğu dile getirildi.

 

 Önceki gün Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım in yaptığı açıklamada ligin 26 inci haftasında 4 Nisan tarihinde Rize de oynanan Fenerbahçe maçı sonrasında Sürmene ilçesinde meydana gelen silahlı saldırı olayının Rizespor”a mal edilmesi kınandı. Açıklamada “ Sürmene ilçesinde meydana gelen silahlı saldırı olayı ülkede olduğu gibi kulübümüzce de nefretle kınandı. Aziz Yıldırım açıklamasında “ Bu çocuklar Rize de kurşunlandı, o yabancıların psikolojik olarak hiç Avrupa da duydunuzmu bir takımın kurlunlandığı ve sporcularının dövüldüğünü . Biz Rize”de kurşunlandık” ifadeleri kullanılmıştır” denildi.

      Yıldırım karıştırmasın

Rizespor Kulübünden yapılan açıklamada “Aziz Yıldırım her halde burada Rize den bahsetmemekte, Rize de oynanan maç sonrası Rize sınırları dışında meydana gelen menfur saldırıyı tarif ettiğine inanoyar olsak da , bahse konu saldırı olayının Rize il sınırları dışında meydana gelmiş olduğu hususunu hatırlatmak isteriz. Burada Rize adının geçmesi doğru değildir. Aziz Yıldırım şampiyon olamamanın faturasını birilerine kesmeye çalışmasın” denildi.

.Rizespor Polonya”ya uzandı

Polonya'nın başkenti Varşova'daki Ulusal Stadyum'da oynanan UEFA Final maçında Ç.Rizespor adına gözler üç isim üzerinde oldu..

Ukrayna'nın Dnipro ve İspanya'nın Sevilla takımları arasında maçı yerinde takip eden Ç.Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, Ukranya temsilcisinde forma giyen kaleci Denis Boyko, orta sahada görev yapan Gürcü oyuncu Jaba Kankava ve bu takımın 10 numarası Evgen Konoplyanka deneyimli teknik adam Hikmet Karaman’ın transfer listesinde yer alan isimler olduğu öğrenildi.

 

Editör: HABER MERKEZİ