Türkiye'de daha önce Antalyaspor ve Boluspor gibi takımlarda oynayan Serge Djiehoua, Kramponlu Pisagor'a ilginç transfer hikâyesini anlattı

Daha önce ülkemizde Antalyaspor forması giyen Serge Djiehoua, Cizrespor'dan teklif aldığında Rizespor'dan teklif aldığını sandığını ve kabul ettiğini açıkladı.

Tecrübeli oyuncu, 'Türkiye'den Cizre isminde bir kulübün beni istediğini söyledi bende teklifi kabul ettim çünkü Cizre'yi Rize anlamıştım. Havaalanına geldiğimde uçuş kartıma bakınca Rize değil Cizre olduğunu anladım. Neresi olduğuna dair en ufak bir fikrim yoktu. Oraya gittiğimde beni çok büyük bir futbolcu gibi karşıladılar. Ancak oradaki kariyerim kısa sürdü çünkü Kobane olayları başlamıştı ve ben korkmuştum. Bu yüzden oradan kısa sürede ayrıldım.' dedi.

TRANSFER OLDUĞU DJIEHOUA FARKLI KONUŞMUŞTU

Cizrespor'a transfer olduğunda görkemli karşılamadan dolayı taraftarlara teşekkür eden Serge Pacome Djiehoua, 'Buraya gelmekten dolayı çok mutluyum. Cizre Spor’a şampiyon olmak için geldim. Türkiye futbolunu çok yakından biliyorum ve Cizre Spor’un adını da çok duymuştum. Onun için Cizre Spor’u tercih ettim çünkü Cizrespor’un şampiyonluk hedefi var ve ben de buraya bu hedef için geldim' şeklinde konuşmuştu.

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ