Uzun süredir transfer görüşmeleri yapan Çaykur Rizespor transfer komitesi Pazartesi günü 4 sporcu ile sözleşme imzalamaya hazırlanıyor.

 

1 Temmuz tarihinde Rize'de kamp çalışmalarına başlayacak olan Rizespor, uzun süredir gerek yurt içi gerekse yurt dışında sürdürdüğü transfer görüşmelerine ilk kez Pazartesi günü 4 imza ile başlayacak. Yeşil mavililerde kesin olmamakla birlikte Mustafa Yumlu, Akhisarspor'dan Mehmet Akyüz, Güray ve Karabukspor'dan Ahmet İlhan ile sözleşme imzalaması bekleniyor. Sporcuların menajerliğini yapan Erdinç Şehit birçok konuda anlaşma sağladıklarını söyledi.

Yumlu Yanal'ı bekliyor

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor da kadro dışı kaldıktan sonra Hikmet Karaman ile görüşüp Rizespor'a yakın olmasına rağmen Eskişehirspor ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalayan tecrübeli savunma oyuncusu Mustafa Yumlu yeniden Hikmet Karaman ile görüşerek Rizespor'a gelmek istediğini belirtemesi üzerine tecrübeli oyuncu sözleşmesinin Trabzonspor ile devam etmesi üzerine Ersun Yanal'dan yanıt bekliyor.

Bonservisi ile gelmek istiyor

Trabzonspor'dan bonservisini almak isteyen Mustafa Yumlu teknik direktör Ersun Yanal'ın tecrübeli oyuncusu kadrosuna dahil etmemesi üzerine Yumlu'nun Trabzonspor'dan bonservisi ile birlikte ayrılmak istediği belirtildi. Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman'ın Mustafa Yumlu'yu kadrosunda görmek istediğini belirtmesi üzerine Rizespor transfer komitesi harekete geçmişti.

 

Editör: HABER MERKEZİ