Avusturya kampında son karşılaşmasını Hannover96 ile yapan Atmacalar Alman ekibini 2-0 mağlup etti.

 

Süper lig temsilcimiz Yeşil Mavililer Rize'de başlattıkları yeni sezon hazırlıklarında 10 gün kendi tesislerinde hazırlandıktan sonra 11 Temmuz'da Avusturya'ya giderek burada çalışmalarını sürdürdü. 19 günlük kamp süresince Avusturya kampında 5 hazırlık maçı yapan Atmacalar ilk iki karşılaşma olan Vetesse ve Alympiacos Fc maçlarını 1-0 kaybettiler. 3 hazırlık maçını Maccabi Harfa ile yapan Rizespor bu karşılışmadan 1-1 beraberlikle ayrıldıktan sonra 4 karşılaşmalarında Hellas Verona ile yine aynı skor ile berabere kaldılar. Dönüş öncesi son karşılaşmasında Alman Bundesliga takımlarından Hannover96 ile Vörgl stadında karşılaşan Atmacalar 48 Dk da Deniz ve 83 dakika da Kweuke'nin golleri ile karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldılar.

Rizespor 11 i buluyor

Alman ekibi karşısına İtandje, Orhan, Viera, Godfrey, Eren, Koray, Sylvestre, Ümit, Robin, Ahmet, Deniz, on biri ile maça başlayan Yeşil-Mavililer, ikinci yarıda beş oyuncu değişikliği yaparak başladı. 

İkinci yarıda, Robin, Koray, Ahmet, Ümit, Sylvestre, oyundan çıkarken yerlerini, Sercan, Kıvanç, Mehmet, Murat, Kweuke’ye bıraktı. 77. dakikada Deniz’in yerine Tevfik, 80. dakikda Orhan’ın yerine Cumali, ve 83. dakikada Eren’in yerine Muhammed Emin, oyuna dahil oldu.

 

Editör: HABER MERKEZİ