Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal, Vedat Muriç’in transferine karşılık Barış Alıcı’nın yakın zamanda Çaykur Rizespor’a katılacağını düşündüğünü söyledi.

Fenerbahçe’nin Avusturya kampına götürmediği Barış Alıcı, Vedat Muriç transferine karşılık Çaykur Rizespor'a kiralandı. 22 yaşındaki oyuncu için Yeşil Mavililerin Tkenik Direktörü İsmail Kartal, Barış’ın transferindeki ufak tefek pürüzlerin giderildiğini ve yakın zamanda Rizespor’a katılacağını düşündüğünü kaydetti. Kartal, Sarı Lacivertlilerin bir başka oyuncusu Frey ile ilgili bir girişimlerinin bulunmadığını belirtti.

Kartal, Bolu kampında A Spor canlı yayınına katılarak birinci kamp dönemi ile transfer konularında sorulan soruları cevaplandırdı. Taraftarlara ümit verici açıklamalarda bulunan Kartal, Yeşil Mavili taraftarların endişeye kapılmalarını gerektirecek bir durumun ortada olmadığını vurguladı ve Rizespor’a yakışır oyuncuların transferlerini yapmak için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceklerini kaydederek, “Taraftarlarımız merak etmesinler. Biz hep beraber gece gündüz çalışıyoruz. Bu sene geçen seneyi aratmayacak hatta varlığımızı ve gücümüzü hissettirerek çok başarılı bir sezon geçirmeyi hedefliyoruz. Bunun için acele etmiyoruz, aceleci davranmıyoruz. Rizespor’u hak eden, Rizespor’da başarılı olmak isteyen, bizimle beraber yürüyecek savaşçı ve Rizespor’a layık olacak faydalı oyuncuları bulmanın derdindeyiz ve peşindeyiz. İnşallah bunları gönül ister ki hemen bi anda olsun ama olmuyor. Bu bir süreç. Bu süreçte ben, yöneticilerimiz ve sportif direktörümüz Yılmaz hoca çok büyük mücadeleler veriyoruz. Onun için taraftarlarımız biraz sabırlı olsunlar. Elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Yavaş yavaş. Ama yavaş yavaş olsa da olacak. Onun için merak etmesinler. En kısa sürede lige kadar en iyisini yapıp lige de iyi bir şekilde başlayıp onları mutlu etmek istiyoruz” dedi.

Vedat Muriç transferine karşı Barış Alıcı’nın Çaykur Rizespor formasını giymesine ramak kaldığına vurgu yapan Teknik Direktör İsmail Kartal, “Frey’le ilgili bir girişimimiz yok. Barış ile ilgili bir girişimiz var. Daha önceden Vedat Muriç transferinde Fenerbahçe Kulubü ile bizim başkanımız, yöneticilerimiz arasında söz verilmiş. Bu oyuncular kiraya verilecekse birinci tercih Rizespor’un olacak diye. Barış’la ilgili herhalde bir gelişmeler var. Bazı ufak tefek problemler vardı onların da bugün sportif direktörümüz beni aradı giderildiğini yakın bir zaman içerisinde aramıza katılacağını düşünüyorum” diye konuştu.

Editör: HABER MERKEZİ