Rize Cumhuriyet Caddesi Şeyh camii önünde oluşan yoğun trafik  zaman zaman trafikte ki araç sürücülerinin kavga etmesine neden oluyor.

Rize'de bir türlü çözüm üretilemeyen Cumhuriyet Caddesi Şeyh cami önü cadde girişi zaman zaman kavgaların yaşanmasına neden oluyor.  Meydan parkının yanında bulunan bir sokağın taksi durağına bırakılması ile araç çıkışları tek noktadan olurken, cadde girişine bağlanan 5 yol ve bu yollardan gelen araçlar cadde girişinin tıkanmasına neden oluyor. Cumhuriyet Meydanının başka caddelere açılması gerekirken meydan da yaşanan yoğunluk araç sürücülerinin zaman zaman trafik te kavga etmesine neden oluyor. 

    Çözüm var

Meydan parkının yanından Atatürk caddesi ve Cumhuriyet Caddesini daha önce birbirine bağlayan ara geçişin taksi durağına bırakılması ile Cumhuriyet Caddesi giriş kısmında  araçların park etmesi caddenin giriş kısmının tamamen tıkanmasına neden oluyor. Trafiğin yoğun olduğu saatlerde ara sokağın mutlaka trafiğe açılması gerek. Sahil yolu Menderes bulvarı Meteler kavşağı ise aynı akibeti yaşıyor. İl trafik komisyonu her toplantısında değişik kararlar alırken şehircilik muhendislerinin bu komisyona dahil edilmesi gerektiği savunuluyor.

 

Editör: HABER MERKEZİ