Çaykur Rizespor, yarın deplasmanda Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ile yapacağı maç için Ankara'ya gitti. Yeşil-mavili kafilede, sakatlığı bulunan ve Almanya'da tedavi olan Altan Aksoy ile cezalı olan Metin Aktaş yer almadı.

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Abdülkadir Çakır, yaptığı açıklamada, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçını kazanarak ligde ilk deplasman galibiyetini almak istediklerini söyledi. Çakır, son haftalarda genel olarak iyi futbol oynadıklarını belirterek, ''Sivasspor maçını bireysel hatalardan dolayı kaybettik. Bir an önce bu maçta kaybettiğimiz üç puanı telafi etmemiz gerekiyor. Bunun için Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçını kazanıp Rize'ye puanla dönmek istiyoruz'' dedi.

Ligde henüz deplasmanda oynadıkları 3 maçta galip gelemediklerini ifade eden Çakır, ''Fakat deplasmanda Galatasaray, Trabzonspor ve Fenerbahçe'ye karşı mücadele ettik. Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçını kazanarak ilk deplasman galibiyetimizi almak istiyoruz. Futbolcularımız kazanmak için ellerinden gelenin en iyisini yapacaktır. Bunu başaracak güçleri var'' diye konuştu.

Çaykur Rizespor'un Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçına Gonzalez, Suat, İgor, Kürşat, Ergün, Emrah, Serhat, Emre, Leandro, Fahri ve Zafer ilk 11'i ile çıkması bekleniyor.

Editör: HABER MERKEZİ