Yeşil-mavili takımın son hafta evinde aldığı ağır Fenerbahçe yenilgisi sonrası teselliyi alt tarafta yer alan takımlardan buldu, onlara bir nevi duacı oldu.

Atmaca, evinde kanarya ’ya karşı özellikle defansta yer alan futbolcularının basireti bağlanmış şekilde mücadele etmesi, bunun yanında yapılan bireysel hataların ayyuka çıkması sonrası evinde farklı mağlubiyet almasına neden olmuştu.

Rakiplerde İstiyor!

Bu sezon çok sıkıntı yaşayan ve uzun haftalar boyunca küme düşme potası içinde yer alan yeşil-mavili ekip, Hikmet Karaman ile son beş hafta iyi bir çıkış yakalayarak ateş çemberinden azda olsa uzaklaşmayı bilmişti.

Oysaki Fener’e Çok Bilenmiştiler!

Ligin son haftasında son üç takım içinde yer alan Balıkesirspor, Karabükspor ve K.Erciyesspor’un puan alamaması, Ç.Rizespor’un ekmeğine yağ sürerken, yeşil-mavili ekip Milli arada çok bilendiği Fenerbahçe’ye karşı kötü ötesi bir performans sergilemesi ve farklı mağlup olması atmacanın yukarlara tırmanmasını şimdilik durdurdu.

8 Puanlık Fark Korundu!

Ç.Rizespor’un yanında yer alan Sivasspor ve Akhisar Belediye takımlarının haftayı galibiyetle kapatması bu iki takım için büyük bir avantaj teşkil ederken, diğer yandan Eskişehirspor ve Kasımpaşa takımlarının farklı mağlubiyetleri bir başka teselli kaynağı olarak gösteriliyor.

 2 GOL ATTI TRİBÜNDEN İZLEDİ!

Ç.Rizespor’un Kuzey İrlandalı Milli golcüsü Kylı Lafferty, Fenerbahçe maçında kadroya giremezken, karşılaşmayı tribünlerden takip etti.

Milli maçta Finlandiya karşısında Avrupa Elemeleri maçında Kuzey İrlanda forması altında iki gol atarak İskandinav ekibinin fişini erkenden çeken yeşil-mavili takımın santraforu Lafferty, Rize’ye sakat dönmüştü.

Son iki idmanda ayak bileğinde oluşan sakatlık nedeniyle çıkamayan Milli golcü böylece Fenerbahçe karşısında forma şansı bulamamıştı. 

Orhan Ve Koray’ın Başı Döndü!

Ç.Rizespor’un evinde karşı karşıya geldiği Fenerbahçe maçının özellikle ikinci devresinde bazı oyuncuların başı döndü!

Maçın ikinci devresinde Eren Albayrak’ın yerine giren Koray Altınay hocası Hikmet Karaman tarafından sağ bek mevkiinde görevlendirildi. Bu mevkide oynayan Orhan ise Eren’in boşalttığı yer olan solbeke kaydırılmıştı. Art arda yenilen goller sonrası Karaman, tekrar oyuncuları üzerinde yer değişikliğine gitti. Orhan’ı tekrar sağbeke, Koray’ı ise onun önüne sağ kanatta monte eden deneyimli teknik direktör Hikmet Karaman, sol beke ise Murat Duruer’e o dakikalarda görev emri vermişti.

Koray Stoperde Bitirdi!

Maçın son çeyreğinde günün şansız ismi Giray Kaçar’a daha fazla tahammül edemeyen Karaman, bu oyuncusuna ilk kez kenardan kement atarak duşa gönderdi. Ali Adnan’ı sahaya süren Karaman, stoperde Osmane Vıera’nın yanına Koray Altınay’ı çekerek 90 dakikayı böyle tamamlamak zorunda kaldı.

 

Editör: HABER MERKEZİ