İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü’ne Şube Müdürü olarak atanan Vali Yardımcısı Şefik Aygöl'e Rize İl Genel Meclis üyelerinin ortak kararı ile  'Fahri Hemşehrilik Beratı' verildi.
 
GÖNÜLLÜ TEMSİLCİMİZDİR…
Yaptığı icraatla halkın sevgi ve sempatisini kazanan Vali Yardımcısı Şefik Aygöl'e, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı tarafından ' Fahri Hemşehrilik Payesi ve Beratı' takdim edildi. Başkan Kazancı, 'Sayın Aygöl, Vali Yardımcılığı sırasında Rize'ye önemli hizmetler yapmış, bu hizmetlerini Genel Sekreterliği sırasında da ihmal etmemiştir. Kendisine minnettarız' dedi.
 
İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı,  meclis salonunda düzenlenen törende, Vali Yardımcısı Aygöl'ü ilçe, belde ve köylerde yaptığı çalışmalardan dolayı da kutladı.
 
 
Kazancı ,' Üslendiği görevi ile ilgili konularda göstermiş olduğu olağanüstü çaba, sorumlu hizmet anlayışı, yurt içinde ve yurt dışında düzenlenen organizasyonlarda ilimizin tanıtımına yönelik gayreti,  sorunların çözümünde sorumluluk duygusu ve takdire şayan çalışmalarından dolayı şahsım ve İl Genel Meclisimiz adına Sayın Aygöl'e teşekkür ediyor, yeni görevinde ve aile saadetinde de başarılar diliyorum. Rize'de 3 yıldır ciddi çalışmalar yapan, Vali Yardımcısı Şefik Aygöl'e, Rize'nin Fahri Hemşehrilik Beratını vermeyi uygun gördük. Kendisi artık bizim gönüllü temsilcimizdir. Gönül bağımız ebediyen sürecek.'dedi.
 
 
ÇOK BÜYÜK ONUR DUYDUM…
Fahri Hemşehrilik Beratı'na layık görüldüğü için mutlu olduğunu ifade eden Aygöl, Rize'nin kendi anılarında ayrı bir yeri olacağını belirterek şunları söyledi: ' Rize'nin gerçek hemşehrisi ve aşığıyım. Sayın Cumhurbaşkanımızın hemşehrisi olmak gurur ve onur verici. Buradaki insanlarla kucaklaşmak istiyorum.  Bana bu mutluluğu yaşatan İl Genel Meclis Başkanı ve üyelerine çok teşekkür ediyorum.  Diğer kurum ve kuruluşlar ile işbirliği içinde çalışarak vatandaşlara daha fazla hizmet vermenin gayretinde oldum. Çok büyük onur duydum. Rize benim hayatım boyunca unutamayacağım, hep merak edeceğim bir yer olacak. 'dedi.
 
 
BU SICAKLIĞI BİZ YÜREĞİMİZDE HİSSETTİK…
Rize'nin kendisi için büyük önem arz ettiğini ifade eden Vali Yardımcısı Şefik Aygöl, ' Gerçekten Rize her bakımdan çok farklı bir il. Gerek doğal güzelliğiyle gerek insanıyla özelliği bozulmamış Anadolu deyişiyle Rize’de bir insan yapısı var. Rize bu sıcaklığını her zaman hissettirdi. Bu sıcaklığı biz yüreğimizde hissettik. Rize insanı ile beraber yüreğimizi, gönlümüzü, sıcaklığımızı ortaya koyarak birlikte güzel bir 3 yıl geçirdik. Bundan dolayı Rize halkına teşekkür ediyorum.  Bu berat benim ömür boyu unutmayacağım bir belge olacaktır.  ' dedi.
 
Vali Yardımcısı Şefik Aygöl, yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı daha önce de 2008 yılında Otlukbeli Belediyesi Meclisi, 2010 yılında ise Akçakale Belediyesi Meclisi oybirliğiyle aldığı karar sonucu bu ilçelerin fahri hemşehrisi kabul edilmişti.
 
 
Şefik Aygöl, son olarak Rize Vali Yardımcısı ve İl Özel İdare Genel Sekreteri olarak görev yapmakta iken İçişleri Bakanlığının 28/06/2015 tarih ve 2015/398 sayılı Kararnamesi ile İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü'ne Şube Müdürü olarak atandı.
 
 
 
 
 
Editör: HABER MERKEZİ