Kobi Gelişim Akademisi 30 mayıs 2015 tarihinde Rize Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda çalışanların motivasyonunu ateşleyecek eğlenceli ve verimli bir çalışma ortamını sağlayarak karlılık ve büyümenin yollarını arayan işletmeler için pratik önerilerin sunulacağı ve konu ile ilgili ilk ve tek Türkçe kaynak olma özelliğini koruyan İşveren Markası kitabının yazarı Prof.Dr Türker Baş’ın katılımıyla İşveren Markası İnsan Yönetimi, ,İdeal İşyeri,Yüksek performans konularında eğitim gerçekleştirilecektir.

Eğitim kayıt için 0506 972 54 90

HABERİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Prof.Dr. Türker BAŞ Kimdir?

Prof.Dr. Türker BAŞ tüm kariyerini başarılı şirket ve uygulamaları incelemeye adamış bir araştırmacı, akademisyen ve danışmandır.

Employer Brand kavramının yaratıcısı Simon Barrow ile yaptığı çalışmalar sonrasında konu ile ilgili ilk ve tek Türkçe kaynak olma özelliğini koruyan İşveren Markası kitabını yayınladı. İşveren markasının ne olduğu ve nasıl hayat geçirileceği hakkında oldukça net bir yol haritası sunan eser, insan kaynakları profesyonelleri için zaman içerisinde bir el kitabı haline geldi.

Optimist Dergi’de Yeni İnsan Kaynakları konusunda görüşlerini paylaştığı bir köşesi bulunan Türker Baş’ın aynı zamanda Platin, Brand Age, Infomag, HR Dergi, Kariyer Dergi gibi birçok yayında yazı ve röportajları yayınlanmıştır. Ayrıca Türkiye’de 50’nin üzerinde üniversitede ders kitabı olarak kullanılan Anket ve Nitel Araştırma Yöntemleri kitaplarının yazarıdır.

Prof.Baş insan yönetimi konusundaki uzmanlığını, belli başlı değişim inisiyatiflerine rehberlik deneyimini ve uygulamacı bakışını, verdiği konferans ve çalıştaylarla geniş kitlelere aktarmaktadır.

Yaptığı sunumlarda, bir yandan karlılık ve büyümenin yollarını açıklarken, bir yandan da çalışanların motivasyonunu ateşleyecek eğlenceli ve verimli bir çalışma ortamının sağlanabilmesi için pratik öneriler sunmaktadır. Yönetim danışmanlığına ek olarak üst düzey yöneticilere, potansiyellerini en elverişli şekilde kullanma ve etkili olma konularında koçluk hizmeti veren Türker Baş, aynı zamanda Galatasaray Üniversitesi Sakarya Üniversitesi ve İstanbul Şehir Üniversitesi’nde yüksek lisans ve doktora derslerine girmeyi sürdürmektedir.

Editör: HABER MERKEZİ