31 Mart'da gerçekleşen yerel seçimlere Rize'de Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adayları olarak katılan ve kazanan Belediye Başkanları MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti.

31 Mart seçimlerinde Rize'den MHP'nin adayları olarak girerek 50 yıllık MHP Tarihi'nde Rize'de ilk kez seçilen ilçe belediye başkanları olarak tarihe geçen Derepazarı Belediye Başkanı Selim Metin, İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz ve Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, MHP Genel Merkezi'ne giderek Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti.

Ziyarette Belediye Başkanlarına Derepazarı İlçe Başkanı Hasan Van, İkizdere İlçe Başkanı Abdulrezzak Uzun, Çayeli İlçe Başkanı Ali Küçük İslamoğlu, Derepazarı Belediye Meclis Üyesi Hakkı Erdoğan'ın yanı sıra MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan, Ülkü Ocakları Rize İl Başkanı Sadık Kandemir ve MHP Rize Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mahmut Demet eşlik etti.

İkizdere Anahtarı ve Kemençe Hediye Edildi

Ziyarette İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz Dr. Devlet Bahçeli'ye İkizdere ilçesinin temsili anahtarını teslim etti. Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, Bahçeli'ye el yapımı kemençe hediye ederken Derepazarı Belediye Başkanı Selim Metin ise Dr. Devlet Bahçeli'yi Derepazarı'nda gerçekleşecek Pide ve Turizm Festivaline davet etti.

Bahçeli'ye Anzer Balı Hediye Edildi

MHP'den 2. kez seçilerek Derepazarı Belediyesi Meclis Üyesi olan Hakkı Erdoğan ise Bahçeli'ye her derde deva olarak bilinen ve kilosu bin lira olan Anzer Balı hediye etti.

 

Editör: HABER MERKEZİ