Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Rize'den Afrin'e görevlendirme ile giden Özel Harekat polisleriyle sürpriz telefon bağlantısı kuruldu.

Rize'de Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Gazi ve Şehit Aileleri ve polis aileleriyle bir araya gelen Rize Valisi Erdoğan Bektaş ve Rize İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, Rize'den Afrin'e Zeytin Dalı Harekatı kapsamında görevlendirme ile giden Özel Harekat polisleriyle telefon ile görüntülü konuşma yaptı. Salonda bulunan televizyona yansıyan görüntüde Özel Harekat Polisleri aileleriyle buluştu.

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Rize'den Afrin'e giden Özel Harekat Polis Memuru Ercan ile görüşerek Afrin'deki koşullar hakkında bilgi aldı. Çadırın içerisinden kurulan görüntülü telefon bağlantısıyla, Afrin'de görev yapan Özel Harekat polisleri ailelerine ve katılımcılara selam gönderdi.

rize’den-afrin’deki-ozel-harekatcilara-goruntulu-surpriz-(1).jpg

Daha sonra bir açıklama yapan Bektaş, duygulu bir konuşma olduğunu belirterek şöyle konuştu: 'Çadırda zor şartlarda arkadaşlarımız görevlerini yapmaya çalışıyorlar. Ülkemizi korumaya çalışıyorlar. Sınırlarımızın hemen yanı başında terör devleti oluşmasında müsaade etmemeye çalışıyorlar. Ülkemizin bu belalardan bir an önce kurtulup yoluna devam etmesi en büyük dileğimiz. Sağ olsun arkadaşlarımızda her türlü fedakarlıkla görevlerini yapmaya devam ediyor. Allah onlara kolaylık versin, ayaklarına taş değmesin.' 

rize’den-afrin’deki-ozel-harekatcilara-goruntulu-surpriz-(4).jpg

Emniyet Müdürü Altuğ Verdi ise şehit ailelerinin yakınlarıyla bir araya geldiklerini aktararak 'Zeytin Dalı Harekatı'na gönderdiğimiz özel harekatçılar ile bir telefonla canlı bağlantı yapmak istedik. Bu tatlı sürprizi de paylaşmak istedik.' diye konuştu.

rize’den-afrin’deki-ozel-harekatcilara-goruntulu-surpriz-(2).jpgrize’den-afrin’deki-ozel-harekatcilara-goruntulu-surpriz-(3).jpg

Editör: HABER MERKEZİ