Çoruh Edaş şehir içi ve ilçelerde bulunan trafo merkezlerini doğa resimleri ile süsleyerek estetik görüntü kazandırıyor.

Çoruh Edaş Rize il müdürlüğü ilçe ve şehir merkezlerinde bulunan trafo merkezlerini çirkin görüntülerden uzak tutmaya başladı.

Rize ve ilçelerinde bulunan Çoruh Edaş”a ait trafo merkezleri yeni başlatılan çalışmalar ile doğa ve Rize kültürüne özgü resimler ile yeniden şekillendiriliyor.

Rize Dağıtım sorumluluğunda yer alan il ve ilçelerde trafo ve kabinleri çevre ile uyumlu hale getirmek için çalışmaya başlayan Çoruh Edaş personellerinden Resul Çepni yaptığı görsel çalışma ile müşterilerin de takdirini toplayarak görsel bir şov sunuyor.  Şehir estetiğine ve ilçe genelinde göze hitap eden görünümlere önem veren Çoruh EDAŞ yetkilileri tarafından yapılan açıklamada” enerji ihtiyacının giderilmesinde önemli rol oynayan kabinler dağıtım sorumluluğumuzda yer alan illerimizde sıkça karşımıza çıkmaktadır. Bu nedenle illerimizde kötü görüntü oluşturan kabinleri estetik bir görünüme kavuşturmak amacıyla dekoratif olarak resmetme çalışmalarına başlamış bulunmaktayız. İlk olarak Rize ilimizde başlayan çalışmamız tamamlanırken çalışmaları biten kabinlerde bakımsız ve eski görüntünün yerine dekoratif olarak ev, manzara gibi resimler yapılarak şehre canlılık katmayı hedeflemekteyiz” ifadelerine yer verildi.

 

 

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ