Son çıkan kararname ile Denizli il Milli Eğitim müdürü nün Rize’ye atanması ile birlikte yaklaışık  1.5 ay önce Rize’ye İl Müdürü olarak atanan Servet Altuntaş Rize’den ayrıldı.

Rize görev yapan il Müdürleri içerisinde Rize’ye en kısa sürede veda etmek zorunda kalan Servet Altuntaş Rize’den ayrılırken bir veda mesajı yayınladı.

İşte Altuntaş’ın veda mesajı

Rize´mizde kaldığım çok kısa bir süre içerisinde çok büyük dostlar ve dostluklar edinerek ve gönlüm rahat bir şekilde İl Milli Eğitim Müdürlüğü gibi ulvi ve sorumluluğu büyük olan görevimden 19/03/2014 tarihi itibariyle ayrılıyorum. Hiç kimseye ve kuruma zerre kadar bir küskünlük ve kırgınlık duygusu taşımadan Rize’miz için bu değişikliğin hayırlar getirmesini temenni ediyorum.  Her zaman hakkımızda hayırlısını istemek duygusunda samimi isek olanlardan sonra olumsuz düşünmek bizim inancımıza ve Devlet memurluğu vakarına ters düşer.

Bu şirin ve vefa dolu ilimiz gerçekten çok büyük güzellikleri hak ediyor. Bu güzellikleri yakalayabilme noktasında dua ve dostlarımıza elimizden geldiğince desteklerimiz devam edecektir. Görevimiz ne ve nerede olursa olsun Rize gönlümüzün bir köşesinde o olumlu yerini değiştirmeyecektir.

Görevde kaldığım süre içerisinde gönüllerini bizlere açan tüm gönül dostlarına, bizzat ziyaret ederek veya çiçek ve mesaj göndererek bizim yanımızda olduklarını izhar eden değerli ve vefalı güzel insanlara sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Onlara iade-i ziyarette bulunma fırsatı bulamadığım için de son derece müteessir olduğumu bilmelerini istiyorum. Özellikle özrümü hoşgörü ile karşılamalarını, haklarını helal etmelerini ve dualarına muhtaç olduğumuzu bilmelerini takdirlerine bırakıyorum.

Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü gibi mukaddes bir görevi bana layık gören ve tevdi eden Milli Eğitim Bakanlığımıza, görevde kaldığım süre içerisinde benden maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Valimiz Sayın Nurullah ÇAKIR´a, Milli Eğitim Müdürlüğünden sorumlu Vali Yardımcımız Sayın Şefik AYGÖL´e ve diğer vali yardımcılarımıza,  ilimizin ve ilçelerimizin değerli yöneticileri mesai arkadaşlarıma ve Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarına, okul-kurum yöneticilerimize ve öğretmenlerimize, beni aile ortamındaymış gibi sıcak bir şekilde ve muhabbetle ağırlayan ve evimde olduğum hissini yaşatan Öğretmenevi yönetici ve çalışanlarına, okul aile birliklerimizin çalışkan ve eğitim sevdalısı üyelerine, ciğer parelerimiz sevgili öğrencilerimize, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarına, basınımızın değerli çalışanlarına ve güzel Rize´mizin güzel ve cömert insanlarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Servet ALTUNTAŞ

Editör: HABER MERKEZİ