Çaykur Rizespor, George Jokiç ile oynayan İgor Gal'ın transferlerini gerçekleştirmeye çalışıyor.

Kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, AA'ya yapmış olduğu açıklamada, Yasin'in Fenerbahçe'ye transferinin gerçekleşmesinin ardından defansta ciddi bir eksiklik hissedeceklerini belirterek, ''Biz de bu eksikliği gidermek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz.

Hocamızın isteği doğrultusunda ilk 11'de görev yapacak kaliteli 1 stoper ve sol kanat oyuncusu transfer etmek için bazı kulüp ve futbolcularla görüşmelerimizi sürdürüyoruz'' dedi.

Rusya Ligi takımlarından Torpedo Moskova'da forma giyen defans oyuncusu George Jokiç ve Hirvatistan'ın Hajduk Split takımında forma giyen İgor Gal ile ilgili transfer girişimlerini başlattıklarını ifade eden Ferah, ''Hocamız özellikle Gal'in transferinin kısa sürede tamamlanmasını istiyor.

Yönetim kurulu üyemiz Hasan Morgül ve beraberinde yardımcı hocalarımızdan birisi transferin gerçekleşmesi için önümüzdeki günlerde Hırvatistan'a gidecek. Jokiç'i ise son kez izledikten sonra karar vereceğiz'' diye konuştu.

Ferah, takımdaki eksikleri bildiklerini ifade ederek, sözlerini şöyle tamamladı: ''Defansa ve sol kanada yapacağımız takviyelerle daha güçlü bir kadro oluşturmak istiyoruz. Bunun için de girişimlerimiz devam ediyor.

Trabzonspor'dan Mustafa Keçeli'yi de renklerimize katmak için girişimlerimiz oldu. Bunun dışında görüştüğümüz ve haber beklediğimiz bazı kulüpler var. Amacımız önümüzdeki sezon ligde zor anlar yaşamamak. Bunun için taraftarında beklediği takviyeleri mutlaka yapacağız.''

 

haber61 

Editör: HABER MERKEZİ