eTwinning Ulusal Kalite Etiketi ve Avrupa Kalite Etiketi alan öğretmen ve eTwinning okulu olan kurumlarına ödülleri verildi.

Rize Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda düzenlenen eTwinning Ödül Töreninde 2018 yılında gerçekleştirdikleri projelerle göstermiş oldukları başarı nedeniyle hem ulusal hem Avrupa Kalite Etiketi ödülü kazanan 4 öğretmenimiz ve ulusal kalite etiketi ödülü kazanan bir öğretmenimize; ayrıca Avrupa'nın eTwinning okulları kapsamına girmeye hak kazanan 2 okulumuzun müdürlerine plaket ve levhaları İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar KOÇAK ve Şube Müdürü Selçuk TORPİL tarafından takdim edildi.

Avrupa'nın eTwinning okulları kapsamına girmeye hak kazanan okullar: Çayeli 9 Mart İlkokulu ve Çayeli İshakoğlu İlkokulu

Ulusal Kalite Etiketi ve Avrupa Kalite Etiketi alan öğretmenler:

Ali YILMAZ- Çayeli 9 Mart İlkokulu- Avrupa ve Ulusal Kalite Etiketi

Gülbahar ALTEKİN-Hasan Kemal Yardımcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi- Avrupa ve Ulusal Kalite Etiketi

Özge BEYAZ- Çayeli İshakoğlu İlkokulu- Avrupa ve Ulusal Kalite Etiketi

Sevilay YILMAZ ÇALIŞKAN- Çayeli İshakoğlu İlkokulu- Avrupa ve Ulusal Kalite Etiketi

Nalan KABAOĞLU- Ardeşen Cumhuriyet İlkokulu- Ulusal Kalite Etiketi

Avrupa'da okul ortaklıklarının kurulması, öğrenci ve öğretmenlerin bilişim teknolojileri ve yabancı dil becerilerinin arttırılması amacıyla yürütülen eTwinning faaliyeti Türkiye'de Ulusal Destek Servisi (UDS) tarafında yürütülmektedir.

eTwinning portalına ülkemizden 44.346 okul ve 177.432 öğretmenimiz kayıtlıdır. Rize'den ise 186 okul 500 öğretmen kayıtlıdır.

Öğretmenler gerçekleştirdiği projeler, Ulusal Kalite Etiketi ve Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirilebilmektedir.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ