Yönetmenliğini Ömer Faruk Zenginal'ın Yaptığı, Oyunculuğunu İlçe Gençlerinden Dursun Ali Teki,Ulaş Turanlı,Fatih Yazıcı, Muhammet Ali Civelek,Engin Karaca,Osman Tiryaki Ve Adem Aşık'ın Paylaştığı Lazca İsmi İle Drappani (Tırpan) İsimli 30 Dakikalık Kısa Film, Ardeşen ilçesi Ve Çevre İlçelerinde Büyük İlgi gördü Ve Son Günlerin En Çok konuşulan Konusu Oldu.

Film Oyuncuları, Ardeşen İlçesinde Sosyal Aktivite Adına Hiçbir Faaliyet Olmadığı İçin Bizler Kendi Çapımızda, eğlence amaçlı böyle Bir Çalışma İçerisine Girdik, hiç bir Şekilde Böyle Büyük bir ilgi İle Karşılaşacağımızı ummuyorduk ama İlk olduğu İçin Olsa Gerek Büyük Bir İlgi İle Karşılaşdık. Bu da Bizleri Mutlu Etti Şeklinde Konuştular Ve 2. Bir Film Çalışması İçin kollarını Sıvadıklarını Belirttiler.
Amaçlarının Hiç Bir Şekilde maddi Kazanç Olmadığını Önemle Vurgulayan Gençler, Bizler Kahve Köşelerinde, Yada Daha Başka Kötü alışkanlıkların Mevcut olduğu Mekanlarda Günümüzü Heba Etmek istemiyoruz. Bu Yüzden Hem eğleniyoruz, Hemde Büyüklerimize Karşı Örnek Olacak Güzel Şeyler Yapıyoruz. Keşke Herkes Bizim Gibi Düşünebilse Ve Her geçen Gün Kahve Köşelerinde, Diskolarda, Barlarda Sabahlara Kadar Alkol Sınırını Aşıp, Madde Bağımlılığına Esir Düşerek Günlerini Heba Eden Geçnlere Daha Güzel İmkanlar Verilse Şeklinde Seslenişte Bulunarak, Yaptığımız Bu Şey 7' Den 70'e Herkese Örnek Olsun Dediler.

Kısım 1
www.youtube.com/watch?v=RsuxZ433eno
Kısım 2
www.youtube.com/watch?v=lnEaliJf4cA
Kısım 3
www.youtube.com/watch?v=_cgLIoWY7fc

haberler

Editör: HABER MERKEZİ